TOP 5 Athletic Skills Platform 2020-12

TOP 5 Athletic Skills Platform 2020-12

Elke maand stelt een van de ruim 1.250 ASM-instructeurs in Nederland, speciaal voor de nieuwsbrief een openbare playlist samen met een TOP 5 video’s op het Athletic Skills Platform. Deze keer van: 

Lonneke van Soest

Lonneke is fysiotherapeut en performance coach bij het Nederlands Vrouwenijshockeyteam. Tijdens de trainingen op Papendal doen de Nederlands ijshockeyvrouwen naast krachttraining ook judo en sinds kort bewegen ze ook op muziek door middel van essentics! “Oefeningen of spelletjes die makkelijk uit te voeren zijn zonder veel materiaal zijn mijn favoriet. Die pas ik graag toe bij een warming up of tijdens een trainingskamp.”

Bij het volgen van de ASM-instructeursopleiding Advanced krijg je gratis toegang tot het Athletic Skills Platform met ruim 3000 video’s. Samengesteld door de ruim 1.250 ASM-instructeurs en gecategoriseerd a.d.h.v. het ASM.

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.