TOP 5 Athletic Skills Platform 2020-11

TOP 5 Athletic Skills Platform 2020-11

Elke maand stelt een van de ruim 1.250 ASM-instructeurs in Nederland, speciaal voor de nieuwsbrief een openbare playlist samen met een TOP 5 video’s op het Athletic Skills Platform. Deze keer van: 

Arjen van der Meulen

Vorige maand verscheen de top 5 van Tom Koekoek. Deze maand is het de beurt aan collega Arjen van der Meulen, eveneens docent bewegingsonderwijs van Scholengemeenschap Lelystad en van de toekomstige scholencampus Porteum die in schooljaar 2021-2022 open gaat.

“Naast onze eigen lessen bewegingsonderwijs zijn wij een belangrijke partner in het sport- en vitaliteitsakkoord van de stad en bieden wij de leerlingen, geheel volgens de principes van het ASM, diverse sportactiviteiten in gezamenlijkheid aan met de verenigingen en het Sportbedrijf. Wij zijn ook erg trots dat ook ons schoolplein op de campus straks uitdaagt tot bewegen  Wij zullen dan ook niet stil blijven zitten en ons blijven door ontwikkelen om zo het (sport)onderwijs op de nieuwe scholencampus naar een niveau te brengen waar elke leerling zich verder kan ontplooien tot de gezonde beweger waar wij voor willen staan.”

Bij het volgen van de ASM-instructeursopleiding Advanced krijg je gratis toegang tot het Athletic Skills Platform met ruim 3000 video’s. Samengesteld door de ruim 1.250 ASM-instructeurs en gecategoriseerd a.d.h.v. het ASM.

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.