TOP 5 Athletic Skills Platform 2020-10

TOP 5 Athletic Skills Platform 2020-10

Elke maand stelt een van de ruim 1.000 ASM-instructeurs in Nederland, speciaal voor de nieuwsbrief een openbare playlist samen met een TOP 5 video’s op het Athletic Skills Platform. Deze keer van: 

Tom Koekoek

Tom Koekoek is docent bewegingsonderwijs van Scholengemeenschap Lelystad en van de toekomstige scholencampus Porteum voor ruim 3500 leerlingen die in 2021-2022 open gaat. Tom heeft met zijn collega’s hun visie herschreven waarin het ASM leidend is en als rode draad door het vakwerkplan loopt. 

“Het ASM biedt zo ontzettend veel ruimt om op een uitdagende en creatieve manier iedereen enthousiast te maken om te bewegen en vooral te blijven bewegen. In samenwerking met vele sportaanbieders in de stad willen wij iedere leerling op weg helpen naar een leven lang plezier in bewegen!” In de volgende nieuwsbrief meer..

Bij het volgen van de ASM-instructeursopleiding Advanced krijg je gratis toegang tot het Athletic Skills Platform met ruim 2.500 video’s. Samengesteld door de ruim 1.000 ASM-instructeurs en gecategoriseerd a.d.h.v. het ASM.

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.