Top 5 Athletic Skills Platform 2020-05

Top 5 Athletic Skills Platform 2020-05

Elke maand stelt een van de ruim 1.000 ASM-instructeurs in Nederland, speciaal voor de nieuwsbrief een openbare playlist samen met een TOP 5 video’s op het Athletic Skills Platform. Deze maand:

Caroline de Vries

Een korte omschrijving van mij: een sportverslaafde gymlerares! Ik geef gymles op het PCC Bergen, Voortgezet onderwijs, klas 1 en 2. We hebben sportklassen (al 15 jaar) en wil ik dat leerlingen kennismaken met zoveel mogelijk verschillende sporten. De sportklas leerling zie ik 4x per week. Plezier, je veilig voelen om te bewegen, uitdaging en jezelf ontwikkelen staat bij mij voorop in de les.

Uitleg bij mijn top 5:
1. Hinkelbaan: Een van mijn favoriete filmpjes, veel coördinatie, veel variatie mogelijk en net als je denkt dat je “de baan” doorhebt, een klap erbij, de grond aantikken, een halve draai erin, kortom…nuttig en veelzijdig. Je ziet ook dat leerlingen dit snel oppakken!

2. Dubbeltaak waveboard: kan zowel individueel als met 2-tal of zelfs met team. Veel balans, coördinatie, ook met verschillende sporten, bal stuiteren, unihockey, tennis, etc. Plezier gegarandeerd!

3. Klimmen om tafel : kan ook om een bank, bok of een medeleerling heen of een ouder! Kracht, behendigheid en “de drive” om het te kunnen!

4. Mikken op de muur: ook zoveel verschillende variaties! De leerling kan ook individueel op een nummer mikken, met 2-tal, van achter, omdraaien, zoveel uitdaag mogelijkheden! Kan ook met softbal, (padel)racket, ook hier komt de creativiteit van een leerling goed naar voren!

5. Beweegbaan: ook hierin weer veel verschillende mogelijkheden en variaties!

Bij het volgen van de ASM-instructeursopleiding Advanced krijg je gratis toegang tot het Athletic Skills Platform met ruim 2.500 video’s. Samengesteld door de ruim 1.000 ASM-instructeurs en gecategoriseerd a.d.h.v. het ASM.

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.