Top 5 Athletic Skills Platform 2020-04

Top 5 Athletic Skills Platform 2020-04

Elke maand stelt een van de ruim 1.000 ASM-instructeurs in Nederland, speciaal voor de nieuwsbrief een openbare playlist samen met een TOP 5 video’s op het Athletic Skills Platform. Deze maand:

Edwin Vermeulen

Beste Collega,

Als hockeytrainer en opleidingsdocent van het Sport & Bewegen aan het MBO College Poort te Almere werk ik graag aan de hand van het Athletic Skills Model. Creativiteit is iets wat mij altijd wel heeft getypeerd en nu ik al die leuke ideeën ook nog als docent/trainer kan wegzetten onder de paraplu van het ASM met al haar theoretische onderbouwingen maakt dat het werken nog leuker en krachtiger.

Ik werk op de hockeyclub met alle leeftijden, van F-jes t/m Senioren Dames en Heren, en ik probeer het overal wel te integreren. Daarnaast ben ik in de bijzondere positie om als eerste in Nederland de MBO Module ASM Instructeur Advanced te mogen verzorgen. Hier kan ik mijn ei helemaal kwijt en dat proces geeft mij enorm veel energie. Exact dat geen wat professionals middels het ASM op de sportvelden, in de zwembaden en in de revalidatie proberen te realiseren. Een energie boost geven aan een soms traditionele en een niet voor iedereen aansprekende aanpak.

See you out there, Edwin Vermeulen 

Bij het volgen van de ASM-instructeursopleiding Advanced krijg je gratis toegang tot het Athletic Skills Platform met ruim 2.500 video’s. Samengesteld door de ruim 1.000 ASM-instructeurs en gecategoriseerd a.d.h.v. het ASM.

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.