Revalidatiestraat


“innovatieve beweegvoorziening voor sport medici”

 

Op basis van de ASM visie is er een innovatief multifunctionele revalidatiestraat ontwikkeld.Een plek waar fysiotherapeuten en andere paramedici of revalidatietrainers op een veelzijdige wijze aan herstel van cliënten en patiënten kunnen werken. Dit kan onder andere worden gerealiseerd bij sportclubs, sportbonden, ziekenhuizen, revalidatiecentra, (fysio) fitnesscentra. Elke revalidatiestraat wordt op maat gemaakt.

De Skills staan centraal binnen de diverse sporten, activiteiten of spelvormen. Zo kan een element als stabiliteit voor de knie getraind worden binnen grondvormen van bewegen als klimmen, springen en landen, balanceren, gaan en lopen, stoeien en vechten, mikken et cetera.

Deze elementen kunnen een plek krijgen in de AS revalidatiestraat waar ruimte is gemaakt voor onder andere een badmintonveld, een judomat, veel externe focus met patronen voor gaan en lopen en mikken, een basketbalbord, handbaldoel, slackline et cetera. De revalidatiestraat is zo ingericht dat je het revalidatietraject eenvoudig kunt opbouwen van makkelijk naar meer complexe handelingen. Niet alleen hartstikke leuk voor de revalidant maar ook voor de begeleiders.

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.