NIEUW! Volg je volgende opleiding bij de ASM Academy met het STAP-budget! Lees meer >

Podcast: Slimmer presteren door middel van bewegen op muziek

Podcast: Slimmer presteren door middel van bewegen op muziek

Het is de tiende grondvorm in de Schijf van 10! van het Athletic Skills Model (ASM): bewegen op- en maken van muziek. Hoe leer je beter te bewegen op muziek en hoe kan muziek je beter leren te bewegen? Voor een antwoord hierop legden de presentatoren van de Slimmer Presteren Podcast, Jurgen van Teeffelen en Gerrit Heijkoop, tijdens een bonusaflevering hun oor te luister bij de tweede Masters of Movement Masterclass. 

Deze bijeenkomst op vrijdag 24 juni werd geleid door olympiër Gregory Sedoc en afgetrapt door Geert Savelsbergh en René Wormhoudt. Gastspreker Dr. Janine Stubbe van CODARTS in Rotterdam, een van de top 3 dansscholen ter wereld, liet zien hoezeer dansen ook topsport kan zijn. Zij pleitte voor meer kennisdeling tussen de kennis uit de (top)sport en de podiumkunsten. De avond eindigde met een interactieve workshop bewegen op muziek, en uiteindelijk stiekem toch ook wel dans, onder leiding van Sander Plomp. In deze aflevering blikken Jurgen en Gerrit terug op wat ze die avond hebben geleerd, en komen alle hoofdrolspelers een voor een aan het woord om te vertellen wat ze hopen dat jij van ze gaat onthouden.

Adverteren in de volgende bonusaflevering?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.