ASM Pleinplakkers

Kleurrijke coating en belijning voor het schoolplein, de sportclub en de wijk.

Bekijk de complete serie >

Blokkenvelden
Meer informatie >

Multicourts
Meer informatie >

Minicourts
Meer informatie >

Basket courts
Meer informatie >

Liever een eigen ontwerp?
We ontwerpen ook op maat. Met al je wensen en voorkeuren.

Vraag een offerte voor een ontwerp >

Meer plezier op het plein.

Veel schoolpleinen en sportparken zien er hetzelfde uit. Veel grijze tegels, wat bankjes en een paar speeltoestellen. Dat is goedkoop, toegankelijk en onderhoudsvriendelijk. Voordelen genoeg. Toch ziet het er vaak saai en onaantrekkelijk uit. Het biedt te weinig sfeer, variatie en speelruimte. Dit zorgt voor verveling, uitsluiting en soms zelfs meer ruzie en conflicten. En echte technische skills leerde je vroeger op straat toch? Dat voordeel valt met alleen gladgestreken kunstgrasvelden moeilijk te evenaren.

De meeste scholen en clubs zien daarom ook het liefst uitgebreide pleinen vol variatie aan spel- en beweegplekken zoals een PLAYCE of een Skills Garden. Dat is alleen voor sommigen te duur. Voor die scholen en clubs werken we samen met Pleinplakkers aan leuke, veelzijdige en goedkopere oplossingen voor meer speel- en beweegplezier op het plein, op de club en in de wijk: ASM Pleinplakkkers. Met een goede clubactie of sponsorloop heb je de eerste ASM Pleinplekkers zo bij elkaar verdiend! 

Een straat met stijl.

#DesignedbyASM

Een potje straatvoetbal, uitdagende hinkelparcours en eindeloos gevarieerde manieren om te scoren en mikken. ASM Pleinplakkers zijn kleurrijke coatings en belijning voor het schoolplein, de sportclub en de wijk. Maak op een laagdrempelige manier van een stenen plein een uitdagende omgeving om veelzijdig te kunnen sporten, spelen en bewegen. Van kleine vormen naar complete speelvelden. En speciaal voor de verschillende doelgroepen en leeftijden hebben we de ASM Pleinplakkers in twee stijlen ontworpen: PLAY en URBAN. Bekijk en vergelijk >

Op het Plein.

Van basisschool tot middelbare school. Laat de leerlingen in de pauze, voor en na school samen ontspannen en bewegen op het plein. Gevarieerd en zo ontworpen dat meerdere groepen tegelijk kunnen spelen.

Op de Club.

Breng het straatspel terug op de club. Een potje straatvoetbal, hockey of tennis traint onbewust zo veel skills voor de beste techniek op het veld. Vergroot de speelmogelijkheden op de club met een street-court.

In de Wijk.

Wie is er niet groot mee geworden? Met je vrienden en buren naar buiten om te spelen. Van een potje basketbal, het populaire Kingen tot een uitdagend hinkelparcours. Het komt weer helemaal terug.

PLAY & URBAN

Ga je voor energiek en vrolijk of ben je in voor stoer?

Kies de stijl die past bij jouw doelgroep. We hebben aan iedereen gedacht. 

ASM-Pleinplakkers 2022 #DesignedbyASM (cc Athletic Skills Company).014ASM-Pleinplakkers 2022 #DesignedbyASM (cc Athletic Skills Company).015 - URBAN
ASM-Pleinplakkers 2022 #DesignedbyASM (cc Athletic Skills Company).044ASM-Pleinplakkers 2022 #DesignedbyASM (cc Athletic Skills Company).045
ASM-Pleinplakkers 2022 #DesignedbyASM (cc Athletic Skills Company).036ASM-Pleinplakkers 2022 #DesignedbyASM (cc Athletic Skills Company).042

Blokkenvelden 5x5m

Vierkant - Rond | Symmetrisch - Asymmetrisch | Basic - Full Color

Deze 5x5m blokken zijn een kleurrijke toepassing voor het populaire schoolplein-spel ‘Kingen’ en geschikt voor tikspelen, vakkenspelen, stoeispelen en slag- & loopspelen. De gekleurde lijnen en coating geven een sfeervolle en uitnodigende uitstraling aan het schoolplein zodat elke voorbijganger in beweging komt. Kies voor een combinatie met meerdere blokken voor het grootste rendement en spelplezier.

1:1 / 1:2 / 2:2 / 2:3 / 3:3

Op zichzelf al gaaf. Samen nog beter! Elk blok is 5 x 5 meter groot en verdeeld in vier delen met een middenvak. Combineer de blokken met elkaar tot complete speelvelden van wel 17 bij 17 meter groot. We hebben al een aantal samenstelling en kleuren voor je ontworpen. Kies de leukste! 

5 x 5m

5 x 11m

11 x 11m

11 x 17m

17 x 17m

Minicourts 10x5m

Vergroot je behendigheid op de kleine vierkante meter op het minicourt. Het ASM Pleinplakkers minicourt is bij uitstek geschikt voor een ouderwets potje straatvoetbal of straathockey, met een twist. De middencirkel biedt tegelijk een extra mogelijkheid voor het populaire schoolplein-spel ‘kingen’, als mikpunt voor teamspelen of varianties van 360-ball. De markeringen zijn als extra ondersteuning voor verspringen, hinkelen of estafettes.

Symmetrisch

Asymmetrisch

PINKPOWER! 🤾‍♀️🤸‍♂️

Durf je buiten de gebaande paden te gaan en te kiezen voor een knallend roze/blauw minicourt? Dit is je kans!

Het beste van binnen nu ook buiten.

Dit veelzijdige stippenveld is ons meest gewilde design bij het ontwerp van gymzalen. De grote variatie aan tikspelen, mikvormen en renspelletjes op dit veld van 12 x 6 meter zijn nu ook buiten op het plein te doen. Aan de slag!

Multicourts

Leef je uit met dit veelzijdige sport- en speelveld vol aantrekkelijke kleuren en vormen die de ruimte bieden voor tal van leuke spelletjes en oefenvormen voor een veelzijdige motorische ontwikkeling. Varieer in allerlei spelvormen voor de oog-hand en oog-voet coordinatie, diverse tikspelen en end-zone games.

 

De grote diversiteit aan vakken, velden en lijnen maakt het bij uitstek geschikt voor eenvoudig organiseren van klassikale lessen en (vrij spelen) in kleine groepjes. Het unieke asymmetrische design daagt je nog meer uit gevarieerd te bewegen en de creativiteit te ontwikkelen.

22x14m

Met groot goal, kleine goals, baskets en oneindig veel mogelijkheden met symmetrische en asymmetrische vakken en lijnen voor een complete gymles. In groepjes en op groot veld.

20x10m

Asymmetrische belijning voor geweldige trefbalspelen, lummelspelen, tikspelen, pickleball, tennis, voetbal, handbal. Ook mogelijk met vast hekwerk als spelnet. 

Basketcourts ø6m - ø10m

Van uitdagende slingers die op elk niveau uitdagen de oog-hand en oog-voet coördinatie verbeteren, tot en met stoere 3×3 velden voor meer straatbasketbal. De combinatie van kleuren bieden de mogelijkheid extra (cognitieve) opdrachten en uitdagingen toe te voegen voor nog meer uitdaging en spelplezier. Kies voor letters, cijfers of Romeinse cijfers voor meer bewegend leren op het plein.

Minigames

Benut de kleine vierkante meters met de nieuwste vormen van hinkelbanen, dansen/bewegen op muziek, twisterveldjes en slalom-banen. Daarnaast zijn de kleurrijke stroken toepasbaar voor mikspelen en tikspelen. Zo haal je alles uit elke beschikbare ruimte. Combineer de ASM-Pleinplakkers met baskets of speldoelen voor nog meer rendement en spelplezier. 

Ontwikkeld in samenwerking met het team van Pleinplakkers. Op alle ontwerpen gelden intellectuele eigendomsrechten/copyrights van de Athletic Skills Company. Heb je in interesse in de belijning of coating op jouw locatie? Neem contact op met de leveranciers en installateurs van Pleinplakkers voor een offerte.

Liever een eigen ontwerp?
We ontwerpen ook op maat. Met al je wensen en voorkeuren.
Vraag een offerte voor een ontwerp >


Luister terug.

Luister terug.

Luister terug.

Luister terug.

Luister terug.

Luister terug.

Inspiratievideo's voor de gymles in je inbox 📥

Lukt het aanmelden niet? Mail je voornaam en achternaam en voor welke video’s je wilt aanmelden naar contact@athleticskillsmodel.nl

Met het insturen bevestig je op de hoogte zijn van onze privacyverklaring en word je automatisch toegevoegd aan de nieuwsbrief van de Athletic Skills Company. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderaan de mailings. Met het uitschrijven schrijf je jezelf ook uit voor mailings over de  inspiratievideo’s voor de gymles.

De beste oefenstof voor de warm-up met ouderen in je inbox 📥

Met het insturen bevestig je op de hoogte zijn van onze privacyverklaring en word je automatisch toegevoegd aan de nieuwsbrief van de Athletic Skills Company. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderaan de mailings. Met het uitschrijven schrijf je jezelf ook uit voor mailings over de ASM-OldStars video’s.

Lukt het aanmelden niet? Mail dan je e-mail, voornaam en achternaam naar contact@athleticskillsmodel.nl

Inschrijven

ASM-OLDSTARS TRAINERSCURSUS

Bekijk beschikbare data en locaties >
Wat is de Masters of Movement Community of Learners? >

Contactgegevens.Over jou.


Je hebt de keuze uit unisexmaten, van S t/m XL. Bij twijfel, kies dan een maat kleiner. 

 

Maat | Lengte/Breedte

S | 70.5/47. M | 72/50. L | 73.5/53. XL | 75/56. 2XL | 76,5/59


Betaling.Indien je werkgever betaalt, vul dan onderstaande velden in. Zo niet, ga dan door naar stap 4.
Let op: Controleer bij je organisatie voor de juiste factuur- en contactgegevens.

Voorwaarden.De beste oefenstof in je inbox 📥

Ontvang de 3-delige selectie van de bijna 100 spel- en oefenvormen om direct toe te passen.

Samengesteld op het Athletic Skills Platform. 

Met het insturen bevestig je op de hoogte zijn van onze privacyverklaring en word je automatisch toegevoegd aan de nieuwsbrief van de Athletic Skills Company. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderaan de mailings. Met het uitschrijven schrijf je jezelf ook uit voor mailings over VoetbalFit.

Lukt het aanmelden niet? Mail dan je e-mail, voornaam en achternaam naar contact@athleticskillsmodel.nl

Inschrijven

MASTERS OF MOVEMENTTM

Contactgegevens.Over jou.


Dieetwensen
💚🌱 We bieden standaard een vegetarische optie. Heb je aanvullende dieetwensen/allergien, laat het hieronder weten.

Je hebt de keuze uit unisexmaten, van S t/m XL. Bij twijfel, kies dan een maat kleiner. 

 

Maat | Lengte/Breedte

S | 70.5/47. M | 72/50. L | 73.5/53. XL | 75/56. 2XL | 76,5/59


Betaling.Indien je werkgever betaalt, vul dan onderstaande velden in. Zo niet, ga dan door naar stap 4.
Let op: Controleer bij je organisatie voor de juiste factuur- en contactgegevens.

Voorwaarden.Inschrijven

ASM INSTRUCTEURSOPLEIDING SPECIALIST

Bekijk beschikbare data en locaties>
Wil je inschrijven voor de combinatie met 12 maanden Masters of Movement voor 1190 €995,-? Klik dan hier

Contactgegevens.Over jou.


Dieetwensen
💚🌱 We bieden standaard een vegetarische optie. Heb je aanvullende dieetwensen/allergien, laat het hieronder weten.

Betaling.Indien je werkgever betaalt (eventueel na afwijzing STAP-budget), vul dan onderstaande velden in. Zo niet, ga dan door naar stap 4.
Let op: Controleer bij je organisatie voor de juiste factuur- en contactgegevens.

Voorwaarden.GELUKT 🙌

Je inschrijving is gelukt! 

Je ontvangt een automatische bevestiging in je mailbox. Heb je niks ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Inschrijven

ASM INSTRUCTEURSOPLEIDING ADVANCED

Bekijk beschikbare data en locaties>

Contactgegevens.Over jou.


Dieetwensen
💚🌱 We bieden standaard een vegetarische optie. Heb je aanvullende dieetwensen/allergien, laat het hieronder weten.

Je hebt de keuze uit unisexmaten, van S t/m XL. Bij twijfel, kies dan een maat kleiner. 

 

Maat | Lengte/Breedte

S | 70.5/47. M | 72/50. L | 73.5/53. XL | 75/56. 2XL | 76,5/59


Betaling.Indien je werkgever betaalt, vul dan onderstaande velden in. Zo niet, ga dan door naar stap 4.
Let op: Controleer bij je organisatie voor de juiste factuur- en contactgegevens.

Voorwaarden.NIEUWSBRIEF

Het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.