Het nieuwste sport- en speelveld vanuit het Athletic Skills Model; voor op de club, het sportpark, het schoolplein, in de openbare ruimte of op het werk

Waarom een PLAYCE®?

Een PLAYCE voor plezier

Een gevarieerde en uitdagende omgeving verleid je om samen of alleen met plezier te sporten, te spelen en te oefenen. Met aantrekkelijke kleurstellingen en een frisse uitstraling is een PLAYCE de ideale aanvulling voor het sportpark, de wijk, het ziekenhuis of het schoolplein.

Een PLAYCE voor veelzijdigheid

De hoeveelheid speelvelden, patronen en toestellen biedt elke PLAYCE oneindig veel organisatorische mogelijkheden om vaardig in bewegen te worden. Alle oefeningen, spelvormen, activiteiten en testafstanden zijn plug-and-play beschikbaar voor een breed motorische ontwikkeling.

Een PLAYCE voor creativiteit

De unieke toepassing van variatie, a-symmetrie en diverse ondergronden geeft de ruimte voor een brede motorische ontwikkeling op elk niveau. Hiermee brengt een PLAYCE de waardevolle eigenschappen van het buitenspelen terug in de inrichting van sport- en speelvoorzieningen.

Een PLAYCE voor inclusie

Deze multifunctionele speelvelden brengen alle leeftijden, alle niveau’s bij elkaar. Met of zonder beperking. Als centrale accommodatie op een sportpark of in de wijk is het een katalysator voor meer samenwerking en duurzaam gebruik.

Een PLAYCE vanuit visie

Software ontmoet hardware

Een nieuwe kijk op sport- speelvoorzieningen start vanuit een nieuwe kijk op de motorische ontwikkeling. Het Athletic Skills Model is leidend voor elke PLAYCE. De perfecte afstemming tussen deze visie in beweegprogramma’s (software) en bijpassende accommodaties (hardware) zorgt voor de optimale ontwikkeling in het bewegingsonderwijs, de top- en breedtesport, de gezondheidszorg en de sector kunst & cultuur.

Een PLAYCE voor de Schijf van 10!

PLAYCE X

De schijf van 10 bestaat uit 10 grondvormen van bewegen. De PLAYCE X is de ideale oplossing voor iedereen die aan de slag wil met de schijf van 10. Het biedt een grote diversiteit aan uitdagende organisatie- en differentiatievormen. Het is daardoor het ideale plug and play hulpmiddel voor de professional. Bijzonder is de extra zachte ondergrond voor de grondvormen ‘Balanceren & vallen’, ‘Springen & Landen’ en ‘Rollen, duikelen en draaien’. In de openbare ruimte kan de georganiseerde en ongeorganiseerd sporter elkaar ontmoeten op een PLAYCE X. Daarnaast is deze multifunctionele beweegaccommodatie ook geschikt voor een sportpark, ziekenhuistuin, revalidatiecentrum of schoolplein. Ook het bedrijfsleven kan met de PLAYCE X invulling geven aan vitaliteitsprogramma’s. De PLAYCE X wordt standaard geleverd met een speciaal samengestelde materiaaltas en introductieworkshop.

Een PLAYCE voor Padel

PLAYCE Padel

Met laagdrempelige spelregels en een toegankelijk speelveld is Padel een leuke en uitdagende sport voor de beginnende en meer ervaren sporter. Niet voor niks is het een van de snelst groeiende sporten ter wereld! Om de spelers nog meer beweegaanleidingen te bieden, hebben we meer variatie en uitdaging aangebracht in het ontwerp en de bouw, voor meer plezier, veelzijdigheid, creativiteit en inclusie. Denk aan extra sterk hekwerk en glaswanden voor meer veiligheid en gevarieerd gebruik zoals voetbal, squash, wall-ball, kaatsen en nog veel meer. Hierdoor kan het door meer verschillende doelgroepen gebruikt worden, wat zorgt voor meer rendement en duurzaam gebruik.

Een PLAYCE voor de sport

PLAYCE Sport

De PLAYCE Sport is speciaal ontworpen voor sportverenigingen. Als uitbreiding van de eigen speelvelden of als gezamenlijke accommodatie. Het is de optimale oplossing voor het toepassen van het ASM op een compact, overzichtelijk veld. De afmetingen van het veld zorgen dat het bij praktisch elke club geplaatst kan worden. Daarnaast is de PLAYCE ook goed geschikt voor revalidatiecentra en fysiotherapie-praktijken of als speelveld voor het onderwijs.   Het biedt de mogelijkheid om op veelzijdige wijze te werken aan diverse grondvormen van bewegen via veelzijdige oog-hand en oog-voet coördinatie. Er kan een grote diversiteit aan organisatie- en differentiatievormen worden toepast en het veld bevat alle eisen voor veel gebruikte testen zoals de T-test, de Shuttle Run-test, sprinttesten, sprongtesten en de agility slalom test. Alles plug and play!

Skills Garden®

De PLAYCE Sport en PLAYCE X en PLAYCE Padel komen in de accommodatielijn naast de eerder gelanceerde Skills Garden. De Skills Garden® is een maatwerkoplossing in de openbare ruimte in relatie tot de omgeving en met een veelzijdige toepassing van het Athletic Skills Model. De ontwerpen voor een Skills Garden worden exclusief gemaakt door experts van het ASM.

Official suppliers PLAYCE®


NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.