Play and share

Duizenden voorbeelden van het ASM in de praktijk. Gratis en exclusief voor ASM-instructeurs.

Inspire

Filter je zoekopdracht tot de fijnste details uit het ASM en laat je inspireren door duizenden voorbeeldvideo’s. Je kan zelfs complete lessen van andere gebruikers zoeken. Het is zo simpel als het lijkt.

Create

Deel je kennis en inspiratie met collega’s met je eigen praktijkvoorbeelden en stel je eigen programma’s samen. Samen zorgen we voor meer fitte, vitaler en gezonde bewegers.

Play and share

Deel je programma’s met collega’s en sporters. Of maak gebruik van digitale instructie van je eigen programma’s tijdens je lessen en trainingen. Zo heb je altijd het juiste voorbeeld bij de hand en zijn je sporters verzekerd van een eindeloze variatie.

Eindeloos inspiratie voor je lessen, trainingen en revalidatie vanuit de Schijf van 10!

Schrijf je in voor een opleiding van de ASM Academy en ontvang gratis toegang tot het Athletic Skills Platform met duizenden voorbeeldvideo’s van het ASM in de praktijk.

Vraag account aan

Het Athletic Skills Platform is exclusief voor ASM-instructeurs. Het aanvragen van een account kan alleen als je in het verleden de officiele opleiding ASM hebt afgerond en in het bezit bent van je certificaatnummer (of referentie naar genoten opleiding). Bij deelname aan een opleiding van de ASM Academy ontvang je direct toegang tijdens de opleiding.


    NederlandsEnglish


    NIEUWSBRIEF

    Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.