Play and share.

Duizenden voorbeelden van het ASM in de praktijk. Gratis en exclusief voor ASM-instructeurs.

Mobile

Desktop

Inspire.

Filter je zoekopdracht met de ASM-bouwstenen en laat je inspireren door duizenden voorbeeldvideo’s van het ASM in de praktijk en zoek complete lessen van andere gebruikers.

Create.

Deel je kennis en inspiratie met collega’s met jouw praktijkvoorbeelden van het ASM. Stel eigen programma’s samen en zorg samen voor meer fitte, vitaler en gezonde bewegers.

NIEUW!

The right place.

Zoek op locatie

Of je nu in de gymzaal bent, in het zwembad, op het veld of op de atletiekbaan. Vind de video die je zoekt. Filter je zoekopdracht met je specifieke locatie en laat je inspireren hoe je nog meer uit de omgeving kan halen.

Wil je video’s van je eigen PLAYCE of Skills Garden op het Athletic Skills Platform? Dat kan! Samen met de gebruikers bouwen we aan een database met oefenstof op locatie. Voorzien van een eigen button om nog sneller inspiratie op te doen en te delen. 

Share.

Deel je programma’s met collega’s en sporters. Of maak gebruik van digitale instructie van je eigen programma’s tijdens je lessen en trainingen. Zo heb je altijd het juiste voorbeeld bij de hand en zijn je sporters verzekerd van een eindeloze variatie.

TIP!

Klik en klaar.

Voeg het Athletic Skills Platform toe aan je Home Screen

1. Login via Safari op je iPhone.
2. Klik op de ‘Share’ button van Safari.
3. Klik op ‘Add to Home Screen’
4. Geef een naam en klik op ‘Add’.

1 Login via Chrom op je Smartphone.
2. Klik op het menu van Chrome (•••).
3. Klik op ‘Add to Home Screen’.
4. Geef een naam en klik op ‘Add’.

Eindeloos inspiratie voor je lessen, trainingen en revalidatie vanuit de Schijf van 10!

Schrijf je in voor een opleiding van de ASM Academy en ontvang gratis toegang tot het Athletic Skills Platform met duizenden voorbeeldvideo’s van het ASM in de praktijk.

Vraag een account aan en deel je inspiratie.

Het Athletic Skills Platform is exclusief voor ASM-instructeurs. Het aanvragen van een account kan alleen als je in het verleden een officiele opleiding ASM hebt afgerond en in het bezit bent van je certificaatnummer (of referentie naar genoten opleiding). Bij deelname aan een opleiding van de ASM Academy ontvang je direct toegang tijdens de opleiding.

Account activeren?

Heb je account gekregen bij het volgen van een opleiding? Activeer deze dan via ‘wachtwoord vergeten’ bij het inloggen op www.athleticskillsplatform.nl >


    NederlandsEnglish


    NIEUWSBRIEF

    Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.