Athletic Skills Platform

Nooit meer zonder inspiratie!

 
 

 

 

Get inspired

Vind oefenstof op basis van de principes van het Athletic Skills Model (ASM)

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Dat is het uitgangspunt van het Athletic Skills Platform. Het is een web-app met een grote variatie aan oefenvormen. Allemaal video’s gecategoriseerd op de ASM-bouwstenen. Geef aan welke bouwstenen je wilt zien, en het Athletic Skills Platform laat video’s met oefenvormen zien. Je kan zelfs complete lessen van andere gebruikers zoeken. Het is zo simpel als het lijkt.

 

 

Create and organize

Voeg zelf video’s toe vanuit de praktijk en maak lessen met de activiteiten die jij wilt

Wie wat haalt, moet ook iets brengen. Inspireer anderen met jouw kennis en ervaring. We hebben daarom de functie toegevoegd om ook jouw eigen video’s toe te voegen aan het Athletic Skills Platform. Direct vanaf je eigen device en direct te gebruiken. Combineer vervolgens al het goeds tot een complete les: een playlist.

 

 

Play and share

Laat de instructie over aan de video’s en deel je lessen met je sporters

Monkey see, monkey do. Laat instructies over aan het Athletic Skills Platform. Met de play-and-share functie creëer je een digitale leeromgeving om te gebruiken in jouw training, les of behandeling. Gebruik het als tool om iedereen op zijn/haar eigen niveau te sporten Of deel je playlist met jouw sporters via E-mail, WhatsApp, Facebook, noem maar op. Zo kunnen zij zich thuis voorbereiden of (extra) persoonlijke trainingsprogramma’s krijgen.

 

 
 
 
 

 

Account aanvragen

Het Athletic Skills Platform is beschikbaar voor alle trainers/coaches, docenten en fysiotherapeuten die de ASM-instructeursopleiding hebben gevolgd.


  NederlandsEnglish

   

  BOEKEN 

  ACADEMY

  ACCOMMODATIE ADVIES 

  MATERIALEN 


  NIEUWSBRIEF

  Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.