Planning opleidingen najaar 2021 nu bekend

Planning opleidingen najaar 2021 nu bekend

De planning van opleidingen in de ASM Academy in het najaar van 2021 zijn bekend. Hiermee kan elke docent LO, fysiotherapeut, buurtsportcoach, (zwem/dans)instructeur, beweegagoog, sportmakelaar en trainer/coach van elke tak van sport zich weer aanmelden voor een van de opleidingen. De bekendmaking geldt voor de ASM-instructeursopleiding Advanced in Enschede, Almere, Zeist en Amsterdam. De data voor de locatie Den Haag volgt naar waarschijnlijkheid in juli.

De ASM Academy verzorgd sinds 2014 de opleiding over de gedifferentieerde toepassing van het Athletic Skills Model.  Sinds dien hebben ruim 1.500 professionals deze opleiding gevolgd en wordt het meer en meer onderdeel van benodigde kwalificaties bij vacatures en functieomschrijvingen. Vanaf 2019 ging de opleiding verder onder de naam ASM-instructeursopleiding ‘Advanced’, waarbij een vervolgopleiding is toegevoegd. De interesse voor de vervolgopleiding, de ASM-instructeursopleiding Specialist, groeit mee met het toenemend aantal ASM-instructeurs in Nederland. Vanuit deze ontwikkeling is dit najaar een extra locatie beschikbaar voor de verdiepende opleiding.

 

Accreditaties

Zowel de ASM-instructeursopleiding Advanced als de ASM-instructeursopleiding Specialist zijn door alle grote sportbonden gewaardeerd met een ruim aantal licentiepunten. Datzelfde geldt ook voor de 47 punten voor het register fysiotherapie en sportfysiotherapie bij de KNGF en 27 punten voor het Keurmerk Fysiotherapie voor de opleiding Advanced. De opleidingen Advanced en Specialist worden op het Lerarenportfolio beoordeeld met 5/5★.

 

Bekijk de planning van het najaar en schrijf je snel in! 

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.