Onze nieuwe collega: Martijn Postuma

Onze nieuwe collega: Martijn Postuma

[spacer height=”150px” id=”3″]

Onze nieuwe collega: Martijn Postuma

   

Even voorstellen Mijn naam is Martijn Postuma (35). Na de opleiding Sportmanagement (CALO Windesheim) ben ik als projectleider terecht gekomen bij Sportservice Flevoland. Ik combineerde dat destijds met mijn werkzaamheden als hoofd jeugdopleiding van v.v. Go-Ahead Kampen. In 2015 kwam ik in dienst bij de gemeente Almere, waar ik met een aantal collega’s verantwoordelijk was voor de opbouw van het Almere Kenniscentrum Talent (AKT). In dit werk, waar we werkten aan talentontwikkeling vanuit de gedachte ‘ieder zijn talent’, was het Athletic Skills Model (ASM) de rode draad. Zowel in de hardware (accommodaties) als software (opleidingen en programma’s).

De afgelopen jaren ben ik in Almere betrokken geweest bij de organisatie van vele initiatieven met het ASM, zoals de ASM-opleidingen (Almere kent meer dan 150 opgeleiden coaches / vakleerkrachten / buurtsportcoaches), de realisatie van de AKT-ruimtes in Almere Poort, ontworpen door het ASM, en de Skills Garden in Almere Haven, eveneens ontworpen door het ASM en die elke week weer door gemeenten uit heel Nederland wordt bezocht. Ik heb daarbij van dichtbij mee kunnen maken wat de mooie impact is van het ASM op een stad als Almere. Met mijn ervaringen heb ik geleerd om in te spelen op de behoeften van gemeenten en overheid om de wens tot meer bewegen, meer inclusie en meer verbinden.

Wat ga je doen? Bij het ASM ga ik mij bezig houden met de doorontwikkeling van alle ASM binnen- en buitenaccommodaties (Skills Garden, ASM Playce, gymzalen en schoolpleinen). Er is veel vraag naar en enthousiasme bij gemeenten om hier concreet mee aan de slag te gaan. Ik neem de bijzondere ervaringen van mijn werkzame verleden in Almere mee, maar realiseer me ook dat elke vraag weer maatwerk is. Voor elke situatie een passende oplossing realiseren is de oplossing die zo mooi opgesloten zit binnen de mogelijkheden vanuit de ASM visie! Ik kijk er naar uit om Nederland samen met alle betrokkenen nóg weer een stukje fitter en gezonder te maken.

Contact? U kunt bereiken via martijnpostuma@athleticskillsmodel.nl.

Datum: 2020-03-01

 

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.