OldStars

Sporten en bewegen voor senioren om samen vitaal en fit te blijven.

Een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

Erkende interventie.

OldStars is door Kenniscentrum sport & bewegen en Movisie erkent tot goed onderbouwde interventie. 

Lees de toelichting van Kenniscentrum sport & bewegen >

ASM-OldStars trainerscursus

Met behulp van de ASM-OldStars trainerscursus ontwikkel je als trainer, fysiotherapeut, buurtsportcoach en begeleider een beter inzicht in de doelgroep ouderen. Daarbij krijg je meer kennis en vaardigheden om beweeg- en spelvormen aan de OldStars-training toe te voegen en om de kernwaarden van OldStars praktisch vorm te geven in en om de trainingen.

ASM-OldStars trainerscursus

€695

ASM-OldStars trainerscursus

+

12 maanden Masters of Movement

€1190 €995

OldStars opstarcursus (1dag)

Voor verenigingen of vrijwilligers die willen starten met OldStars verzorgt de ASM Academy in opdracht van het Nationaal Ouderenfonds de OldStars opstartcursus. Een eendaagse kennismaking met de kernwaarden van OldStars de beginselen van het ASM. Deze wordt (deels) gefinancierd door NOC*NSF. Programma, leerdoelen en aanvragen >

OldStars opfriscursus (1dag)

Voor verenigingen of vrijwilligers die zijn gestart met OldStars na de opstartcursus verzorgt de ASM Academy in opdracht van het Nationaal Ouderenfonds de OldStars opfriscursus. Een eendaagse vervolg met verdieping in theorie en praktijk en kennisuitwisseling met andere trainers. Deze wordt (deels) gefinancierd door NOC*NSF. Programma, leerdoelen en aanvragen >

Inspiratie nodig?

De beste oefenstof voor de warming-up met ouderen. Gratis in je mailbox 📥

Want blijven bewegen doe je samen.

We inspireren tot een leven lang bewegen! Daarom zetten we ons er voor in dat iedereen laagdrempelig toegang heeft tot een verantwoorde beweeg- of sportomgeving in de buurt.

Met OldStars ontwikkelt het Nationaal Ouderenfonds sinds 2013 de ouderenvriendelijke sportomgeving in Nederland door te starten bij de verenigingen. Met opgeleide coaches en een grote variatie aan aangepaste spelvormen voor 65-plussers. 

Opleidingen

Verantwoorde en vooral leuke beweegprogramma's voor ouderen.

Alle in's en out's over trainen en bewegen met ouderen.

Om trainers en begeleiders handvatten aan te reiken en zo ouderen op een verantwoorde wijze via OldStars in beweging te brengen, wordt op initiatief van het Nationaal Ouderenfonds drie cursussen aangeboden. De ASM-OldStars trainerscursus voor trainers met ervaring, een vooropleiding of trainersdiploma en de opstartcursus + opfriscursus voor vrijwilligers/begeleiders van OldStars trainingen. Opleidingen vol theorie en praktijk over bewegen met ouderen. Bij deelname aan de ASM-OldStars trainerscursus krijg je ook toegang tot het Athletic Skills Platform, met duizenden voorbeeldvideo’s van het ASM in de praktijk.

De cursussen worden op verschillende plaatsen in Nederland georganiseerd. Inschrijven voor de ASM-OldStars trainerscursus verloopt hier via de ASM Academy. Bekijk de planning >

De Schijf van 10! voor bewegen.

Bewegen is gezond. We bewegen te weinig. En áls we bewegen, bewegen we te eenzijdig. Veelzijdig bewegen is nóg gezonder en vooral leuker!  Hiervoor introduceert de Athletic Skills Company de wetenschappelijk en praktisch onderbouwde Schijf van 10! voor bewegen uit het Athletic Skills Model (ASM). Het dient als kapstok en hulpmiddel om meer gevarieerd en veelzijdig te bewegen. Voor de jonge beweger en ouderen. Op elk niveau. Lees meer >

BEWEGEN, ONTMOETEN, MEEDOEN & ZELFREDZAAMHEID.

– Kernwaarden OldStars

Planning

ASM-OldStars trainerscursus

11 april & 25 april 2024

10:00 – 14:30

Hercules Utrecht

30 september & 14 oktober 2024

10:00 – 14:30

WSV Apeldoorn

ASM-OldStars trainers in de praktijk.

Lees hun ervaringen met het ASM bij ouderen.

JOOP

DOMINIQUE

JAQUELINE

FRANK

JIJ ...

Wat vinden collega's?

8,8/10

10/10 - "Inspiererend"Trainer OldStars walking handball
Lees verder
"De ASM-OldStars trainerscursus gaf mij handvatten en theoretische & praktische achtergronden om OldStars walking handbal in de praktijk toe te passen. Ook voor het training geven aan andere leeftijdsgroepen een goede start."
9/10 - "Professioneel"Trainer OldStars walking hockey
Lees verder
"Ik kende het concept via onze vereniging. Er is me nu meer duidelijk geworden over de invulling. Het zal me inspireren bij de trainingen van zowel de veteranen/instappers en het opgezetten walking hockey."
8/10 - "Zelfstudieverdieping"Trainer OldStars
Lees verder
"Een inspirerende cursus voor praktijk en met name visie - doel walking Sport. Uitdagende uitleg van de theoretische achtergronden die jezelf prikkelen om de kennis te vergroten"
9/10 - "Inspirerend"Trainer OldStars
Lees verder
"Zeer inspirerend en informatief plus praktisch. Goed vertaalbaar in de praktijk."
10/10 - "Je gaat vol nieuwe ideeën weg"Trainer OldStars
Lees verder
"Het was een heel leerzame, goed verzorgde cursus en ik heb enorm veel ideeën opgedaan. Daarvoor hartelijk dank!"
9/10 - "Nieuwe wereld!"Trainer OldStars walking football
Lees verder
"De cursus was meer dan een toegevoegde waarde. De cursus heeft mijn enthousiasme zoveel positieve impuls gegeven dat ik nu al uitkijk om weer met mijn walking football groep aan het werk te gaan."
8/10 - "Nieuwe wereld!"Trainer OldStars walking football
Lees verder
"Na de eerdere opstartcursus was deze training inspirerend en daagt uit om deze oefenstof te doceren bij mijn walking football."
9/10 - "Verrijkend"Trainer OldStars tennis
Lees verder
"Leuke in inspirerende cursus. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Kan het geleerde direct toepassen."
8/10 - "Leerzaam"Trainer OldStars
Lees verder
"Inspirerende cursus met vele interessante invalshoeken. Veel stof tot nadenken en nuttige voorbeelden om naar eigen inzichten op verder te bouwen."
10/10 - "Mooi leermoment"Trainer OldStars tennis
Lees verder
"Waren heldere en mooie leermomenten die ik in de praktijk kan toepassen met veel passie."
9/10 - "Met zorg samengesteld"Trainer OldStars
Lees verder
"De cursus voldoet aan mijn verwachtingen. De opzet en visie is duidelijk en het aanbieden van de oefenstof is gestructureerd en goed gedocumenteerd! Heel erg fijn hier te mogen zijn."
10/10 - "Een must have!"Trainer OldStars
Lees verder
"In aanvulling op de reguliere ASM cursus (red. ASM-instructeursopleiding Advanced) is de ASM-OldStars trainerscursus een fantastische verbreding om met een nieuwe doelgroep aan het werk te gaan."
8/10 - "Waardevol"Trainer OldStars
Lees verder
"Ik heb het als waardevol ervaren. Ook door de praktijkvoorbeelden."
8/10 - "Inspirerend"Trainer OldStars
Lees verder
"De stof die is behandeld vind ik heel inpirerend."
9/10 - "Grensverleggend"Trainer OldStars walking handball
Lees verder
"Deze cursus is kort en dynamisch. Actieve deelname wordt gestimuleerd en de focus wordt regelmatig van klein naar groot gelegd. Goed om je te realiseren dat de spelende mens nooit te oud of te stram is om met lichaam en geest te bewegen. Dank voor de 'ASM vitamine'."
9/10 - "Verrijkend"Trainer OldStars tennis, walking handball, walking football en de fysiotherapie
Lees verder
"Erg interessante, verhelderende cursus. Voor iedereen die met ouderen werkt een zeer goede meerwaarde."
8/10 - "Leerzaam"Trainer OldStars handball
Lees verder
"Dankzij de cursus ga ik nog meer nadenken over de verschillende beweegvormen binnen mijn trainingen. Zo kan ik nog meer differentiëren binnen de walking handball trainingen."
9/10 - "Verbredend"Trainer OldStars
Lees verder
"Inspirerende en verbredende cursus voor een belangrijke doelgroep in onze maatschappij."
8/10 - "Kundig met heldere uitleg"Trainer OldStars walking football
Lees verder
"Een verdieping in het ASM voor de kijk op de hoofdsport en alle vormen van bewegen wat het walking football uitdagend kan maken."
Vorige
Volgende

ASM-OldStars
trainerscursus

ASM-OldStars trainerscursus.

Het praktisch en wetenschappelijk onderbouwde ASM en Schijf van 10! toegepast bij ouderen. Voor trainers, fysiotherapeuten en buurtsportcoaches.

De toepassing van het Athletic Skills Model voor de doelgroep OldStars vraagt om meer kennis en inzicht over sporten met ouderen. Anders dan de ASM-instructeursopleiding Advanced, zoomt de ASM-OldStars trainerscursus volledig in op de doelgroep 65+. In de opleiding leer je  verantwoorde beweegprogramma’s te schrijven voor de gezondheid en fitheid van ouderen  én leer je alles over hoe je de kernwaarden van OldStars integraal toepast binnen en buiten je trainingen en behandelingen.

Je doet praktisch en wetenschappelijke kennis en vaardigheden op om beweeg- en spelvormen toe te voegen. Daarnaast leer je hoe je de kernwaarden bewegen, ontmoeten, meedoen en zelfredzaamheid praktisch vormgeeft.

Je zult ermee bereiken dat nog meer ouderen met meer plezier meedoen aan de trainingen en revalidaties en je een structurele bijdrage levert aan het sociaal netwerk en de zelfredzaamheid van ouderen. Alle onderwerpen worden tijdens deze cursus gericht op de doelgroep OldStars en worden praktisch toepasbaar gemaakt. Lees de ervaringen van deelnemers >

2 * 4,5 uur + 12 uur zelfstudie

Erkende certificering + accrediatie

Doelgroep ouderen

+/- maximaal 25 deelnemers

Inclusief koffie/thee & lunch

Incl. werkboek ‘ASM-OldStars trainer’

ASM-OldStars trainerscursus

€695

ASM-OldStars trainerscursus

+

12 maanden Masters of Movement

Meer informatie >

€1190 €995

Voor wie?

Voor trainers, fysiotherapeuten, buurtsportcoaches die ouderen in beweging (willen) brengen! Om deel te nemen aan de ASM-OldStars trainerscursus adviseren we (maar is niet verplicht) een vooropleiding voor een lesbevoegdheid/-bekwaamheid met de doelgroep ouderen. Bijvoorbeeld een onderwijsbevoegdheid, diploma fysiotherapie of het diploma trainer/coach in een tak van sport of dan wel voldoende ervaring heeft is in zijn of haar sport training te geven. 

Neem bij twijfel contact met ons op >

Heb je geen vooropleiding of ervaring met trainen/bewegen met ouderen. Doe dan eerst mee met de OldStars opstartcursus. Neem hiervoor contact op met het Nationaal Ouderenfonds >.

Accreditaties.

7ptn.
12ptn.
6ptn.
4ptn.
Erkend
6ptn.
6ptn.
2ptn.
10ptn.
2ptn.
Erkend
8ptn.
Erkend
7ptn.
12ptn.
6ptn.
4ptn.
8ptn.
Erkend
2ptn.
6ptn.
10ptn.
Erkend
2ptn.
Erkend
6ptn.

Meer informatie nodig? 

Bekijk onze veelgestelde vragen (FAQ)

De beste oefenstof voor de warming-up met ouderen. Gratis in je mailbox 📥

OldStars bestaat 10 jaar! Meld je aan voor de 5-delige serie met elk 10 inspiratievideo’s van creatieve, leuke en gevarieerde oefenstof met ouderen op het veld en in de zaal. Samengesteld op het Athletic Skills Platform.

Nog meer #ASM voor de ASM-OldStars trainer.

Een leven lang blijven leren.

Sluit je aan bij de Masters of Movement Community of Learners. Leer samen met aanvoerder Gregory Sedoc en collega’s tijdens inspirerende masterclasses van de beste coaches, wetenschappers en medici uit binnen- en buitenland. Meer informatie >

Maak direct gebruik van de combinatie-korting:

ASM-OldStars trainerscursus + 12 maanden Masters of Movement voor €1190 €995

Duizenden voorbeelden van het ASM in de praktijk. Gratis.

Met deelname aan de ASM-OldStars trainerscursus krijg je gratis toegang tot het Athletic Skills Platform. Een database vol video’s met duizenden voorbeelden van het ASM in de praktijk. Meer informatie >

Meer informatie nodig? 

Bekijk onze veelgestelde vragen (FAQ)

ASM-OldStars
opstartcursus & opfriscursus

ASM-OldStars opstartcursus & ASM-OldStars opfriscursus.

Aan de slag met OldStars op de club. Voor de enthousiaste vrijwilliger en trainer/coach zonder vooropleiding.

Onderdeel van de Servicelijst NOC*NSF

Doe gratis mee! Neem contact op met de adviseur lokale sport uit je regio, de lokale clubondersteuner van de gemeente of de accountmanager van de sportbond voor aanmelden en financiering.

Onderdeel van de Servicelijst NOC*NSF

Tijdens de opstartcursus en opfriscursus krijg je middels theorie en praktijk inzicht in wat verantwoord bewegen is en wat de kernwaarden van OldStars zijn. Door beweegvormen en spelvormen aan je training toe te voegen bereik je dat iedereen met nog meer plezier meedoet aan de oefenvormen op zijn niveau. De onderdelen worden tijdens deze dag besproken en op maat gemaakt voor elke initiatiefnemer, trainer en of begeleider.

Deelname aan een OldStars opstartcursus of opfriscursus verloopt via het Nationaal Ouderenfonds. Bekijk agenda >

1 bijeenkomst van 6 uur + terugkombijeenkomst

Bewijs van deelname

Volledig gericht op de doelgroep ouderen

Zie agenda 

Voor wie?

Om deel te nemen aan de opstartcursus heb je geen vooropleiding nodig. Wil je een bijdrage leveren aan een ouderenvriendelijke vereniging als begeleider van OldStars trainingen, dan is dit de cursus voor jou.

Neem bij twijfel contact met ons op >

Geef je al trainingen aan ouderen en heb je bijvoorbeeld een trainersdiploma of onderwijsbevoegdheid? Doe dan mee met de ASM-OldStars trainerscursus >.

Heb je nog meer informatie nodig? 

Bekijk onze veelgestelde vragen (FAQ)

Veel gestelde vragen (FAQ):

Met OldStars Sport zet het Nationaal Ouderenfonds aangepaste sport en spelvormen in als middel om te stimuleren dat ouderen gaan of blijven bewegen bij de sportvereniging. Daarnaast leveren de aangepaste sportvormen een bijdrage aan dat ouderen hun sociaal netwerk behouden en of versterken en regie houden over hun eigen leven. Dit is omschreven in het gedachtegoed van OldStars.

 

Als basis voor de aangepaste spelvormen van OldStars is gekozen voor het Athletic Skills Model (ASM). Vanuit het ASM worden gericht spel- en beweegvormen gebruikt om fitter, gezonder en beter in beweging te worden waarbij sociale activatie, cognitieve uitdaging en plezier gecombineerd worden. Op grond van de visie van beide partijen hebben ze elkaar gevonden om daarmee samen door middel van sport en de omgeving van sport andere maatschappelijke doelen te bereiken. Lees hier een uitgebreide toelichting over de samenwerking tussen het Ouderenfonds en de Athletic Skills Company. 

Het Nationaal Ouderenfonds werkt samen met diverse sportbonden om OldStars te ontwikkelen en te verspreiden in Nederland. Op elke OldStars Sport pagina kan je vinden of het Ouderenfonds samenwerkt met een sportbond. 

Bij het voltooien van de ASM-OldStars trainerscursus ontvangt de trainer een licentie. Met het behalen van dit certificaat heeft de kandidaat voldaan aan de eisen van de ‘ASM-OldStars trainerscursus’. Hiermee kunnen het Athletic Skills Model en de kernwaarden van OldStars in de praktijk worden toegepast bij het verzorgen van trainingen aan ouderen.

Om de licentie te behouden dient de trainer jaarlijks bijscholing te volgen om in het bezit te blijven van dit certificaat. Op welke wijze dit dient te gebeuren volgt later.

 

Het certificaat geeft geen automatisch(e) licentie of recht op het verzorgen van scholingen gericht op het Athletic Skills Model en/of OldStars. Ditzelfde geldt voor het gebruik van de namen ‘Athletic Skills’, ‘Athletic Skills Model’, ‘OldStars’ en beeldmerken zoals logo’s toebehorend aan de Athletic Skills Company B.V. en/of Stichting Nationaal Ouderenfonds.

Ja, de ASM-OldStars trainerscursus levert voor alle deelnemende sportbonden licentiepunten op voor deelname. Hoeveel punten de sportbond toekent verschilt per bond. Bekijk hier de actuele lijst met accreditaties.

 Het is niet verplicht verbonden te zijn aan het Nationaal Ouderenfonds of OldStars om deel te nemen aan de ASM-OldStars trainerscursus. Om samen te werken met het Ouderenfonds en een OldStars initiatief te starten is het wel verplicht je als vereniging te registreren. In dat geval financiert het Nationaal Ouderenfonds de kosten voor je deelname.

Ja, het is mogelijk de ASM-OldStars trainerscursus incompany aan te bieden in de gemeente of op de club. Neem hiervoor contact op >

Om deel te kunnen nemen aan de OldStars opstartcursus of ASM-OldStars trainerscursus dient de begeleider of trainer verbonden te zijn aan een club of vereniging die een samenwerking heeft met het Ouderenfonds via een door het Ouderenfonds goedgekeurd plan. Indien dit niet het geval is, zijn de kosten van de cursus voor eigen rekening van de trainer. Daarnaast kan een trainer niet kosteloos meedoen aan beide cursussen. Voor meer informatie en/of vragen kun je contact zoeken met het OldStars projectteam via info@oldstars.nl.

Beide cursussen gaan over de toepassing van de OldStars Sporten en de rol van het Athletic Skills Model. Per cursus bedienen we verschillende doelgroepen met bijpassende theoretische diepgang.

 

De opstartcursus is een eendaagse cursus met theorie en praktijk zonder aanvullende studiebelasting en is bedoeld voor enthousiaste vrijwilligers en begeleiders zonder specifieke vooropleiding. Tijdens deze dag leert de cursist de grondbeginselen van het ASM en krijg je een toelichting op de visie en werkwijze van OldStars Sport.

 

De ASM-OldStars trainerscursus is een tweedaagse cursus voor trainers met een vooropleiding en praktijkervaring met ouderen. Deze cursus heeft een studiebelasting van totaal 24 uur (2×6 contacturen en 12 uur zelfstudie). De cursist ontvangt hiervoor een werkboek om opdrachten in uit te voeren. De fysiologische, mentale en cognitieve ontwikkelingen voor sporten, spelen en bewegen met ouderen worden wetenschappelijk onderbouwd en er is ruim aandacht voor de praktische vertaling van de kernwaarden van OldStars en de aangepaste toepassing van het ASM bij ouderen.

Nee, de OldStars opstartcursus is geen voorwaarde om deel te namen aan de ASM-OldStars trainerscursus. Echter, wordt het wel geadviseerd, omdat deze goed op elkaar aansluiten en aanvullende informatie bevatten.
De ASM-OldStars trainerscursus is ontwikkeld voor iedereen die trainingen aan ouderen wilt verzorgen en in het bezit is van een onderwijsbevoegdheid, diploma fysiotherapie en/of het diploma trainer/coach in een tak van sport, dan wel bevoegd is in zijn of haar sport training te geven. De cursus is complementair aan reeds aanwezige kennis en kunde van de cursist in sport en bewegen. Wij adviseren dat je minimaal 2 jaar trainerservaring hebt (bij voorkeur met ouderen) zodat je voldoende methodische en didactische ervaring hebt. Daarnaast is het noodzakelijk dat je geschoold bent, of je op korte termijn laat scholen met een EHBO- / AED-cursus. Deze voorkennis is essentieel om gedegen trainingen te verzorgen aan de oudere doelgroep.
Absoluut! Sporten, spelen en bewegen met ouderen vraagt van de trainer om specifieke kennis en kunde over de fysiologische, psychologische en cognitieve ontwikkelingen bij ouderen. In de ASM-OldStars trainerscursus behandelen we de praktische en wetenschappelijke kennis die je nodig hebt om kwalitatieve en verantwoorde programma’s te schrijven vanuit het ASM, die optimaal aansluiten bij deze doelgroep. Daarbij krijg je toelichting over de toepassing van de kernwaarden bewegen, ontmoeten, meedoen en zelfredzaamheid van OldStars en helpen we je middels veel praktijkvoorbeelden hoe je deze met het ASM kan toepassen in en rondom de training. 

Het Nationaal Ouderenfonds biedt verschillende initiatiefnemers ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren van OldStars Sport bij een vereniging. De ondersteuning wordt vastgesteld op basis van een intakegesprek en een voorstel tot ondersteuningstraject. Daarin worden o.a. de volgende mogelijkheden aangeboden:

 

  1. Ondersteuning bij het opstellen van een plan van aanpak in samenwerking met het Ouderenfonds met een duurzaam organisatiemodel.
  2. Het ontwikkelen van communicatie en PR materialen voor de start van OldStars Sport.
  3. De mogelijkheid tot het volgen van een cursus/opleiding voor de begeleider en/of trainer.
  4. Het organiseren van een clinic met het Ouderenfonds op de vereniging via een docent.
  5. Het realiseren van een samenwerking met gemeente en/of welzijnsinstelling.
  6. Initiatiefnemers kunnen in aanmerking komen voor een  opstartsubsidie van het Ouderenfonds.

Klik hier voor meer informatie

Het ASM heeft voor leuke en veelzijdige trainingen de Schijfvan10!-materiaaltas ontwikkeld. De materialen zijn geschikt om de 10 basisvormen van bewegen uit de Schijf van 10! in de praktijk toe te passen, dus ook binnen de trainingen van OldStars. Klik hier voor meer informatie over de tas. 

 

 

De cursussen worden op diverse plekken in het land georganiseerd. De locaties zijn plekken waar een binnen accommodatie aanwezig is en een buiten accommodatie.

 

De OldStars opstartcursus is onderdeel van de servicelijst van NOC*NSF voor de sportlijn van het Sportakkoord.

Om in aanmerking te komen voor de service voor de sportlijn met de OldStars opstartcursus dient de sportclub zgn. ‘waardevouchers’ te verzilveren. Er wordt gekozen voor het werken met waardevouchers omdat we daarmee de waarde van de ondersteuning en opleidingen uitdrukken aan lokale allianties en clubs (gratis dienstverlening bestaat niet). We raden sportbestuurders aan om contact te zoeken met hun adviseur lokale sport en/ of de gemeente.

Lees hier meer informatie

Ja. Alle opleidingen van de ASM Academy komen in aanmerking voor het STAP-budget. Dit is  jaarlijks €1.000 scholingsbudget voor werkenden en werkzoekenden. Twijfel je of je zelf in aanmerking komt. Neem dan contact op met het UWV.

Bij je aanmelding met het STAP-budget kan je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

1. Bij afwijzing van het STAP-budget doe ik alsnog mee en betaal ik zelf. We passen je aanmelding automatisch aan en je ontvangt een factuur voor je deelname.

of

2. Bij afwijzing van het STAP-budget doe ik niet mee. Je zit dan ergens aan vast en hoeft niet te betalen.

Staat jouw vraag er niet bij of heb je nog aanvullende vragen? We helpen je graag verder!


Luister terug.

Luister terug.

Luister terug.

Luister terug.

Luister terug.

Luister terug.

Inspiratievideo's voor de gymles in je inbox 📥

Lukt het aanmelden niet? Mail je voornaam en achternaam en voor welke video’s je wilt aanmelden naar contact@athleticskillsmodel.nl

Met het insturen bevestig je op de hoogte zijn van onze privacyverklaring en word je automatisch toegevoegd aan de nieuwsbrief van de Athletic Skills Company. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderaan de mailings. Met het uitschrijven schrijf je jezelf ook uit voor mailings over de  inspiratievideo’s voor de gymles.

De beste oefenstof voor de warm-up met ouderen in je inbox 📥

Met het insturen bevestig je op de hoogte zijn van onze privacyverklaring en word je automatisch toegevoegd aan de nieuwsbrief van de Athletic Skills Company. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderaan de mailings. Met het uitschrijven schrijf je jezelf ook uit voor mailings over de ASM-OldStars video’s.

Lukt het aanmelden niet? Mail dan je e-mail, voornaam en achternaam naar contact@athleticskillsmodel.nl

Inschrijven

ASM-OLDSTARS TRAINERSCURSUS

Bekijk beschikbare data en locaties >
Wat is de Masters of Movement Community of Learners? >

Contactgegevens.Over jou.


Je hebt de keuze uit unisexmaten, van S t/m XL. Bij twijfel, kies dan een maat kleiner. 

 

Maat | Lengte/Breedte

S | 70.5/47. M | 72/50. L | 73.5/53. XL | 75/56. 2XL | 76,5/59


Betaling.Indien je werkgever betaalt, vul dan onderstaande velden in. Zo niet, ga dan door naar stap 4.
Let op: Controleer bij je organisatie voor de juiste factuur- en contactgegevens.

Voorwaarden.De beste oefenstof in je inbox 📥

Ontvang de 3-delige selectie van de bijna 100 spel- en oefenvormen om direct toe te passen.

Samengesteld op het Athletic Skills Platform. 

Met het insturen bevestig je op de hoogte zijn van onze privacyverklaring en word je automatisch toegevoegd aan de nieuwsbrief van de Athletic Skills Company. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderaan de mailings. Met het uitschrijven schrijf je jezelf ook uit voor mailings over VoetbalFit.

Lukt het aanmelden niet? Mail dan je e-mail, voornaam en achternaam naar contact@athleticskillsmodel.nl

Inschrijven

MASTERS OF MOVEMENTTM

Contactgegevens.Over jou.


Dieetwensen
💚🌱 We bieden standaard een vegetarische optie. Heb je aanvullende dieetwensen/allergien, laat het hieronder weten.

Je hebt de keuze uit unisexmaten, van S t/m XL. Bij twijfel, kies dan een maat kleiner. 

 

Maat | Lengte/Breedte

S | 70.5/47. M | 72/50. L | 73.5/53. XL | 75/56. 2XL | 76,5/59


Betaling.Indien je werkgever betaalt, vul dan onderstaande velden in. Zo niet, ga dan door naar stap 4.
Let op: Controleer bij je organisatie voor de juiste factuur- en contactgegevens.

Voorwaarden.Inschrijven

ASM INSTRUCTEURSOPLEIDING SPECIALIST

Bekijk beschikbare data en locaties>
Wil je inschrijven voor de combinatie met 12 maanden Masters of Movement voor 1190 €995,-? Klik dan hier

Contactgegevens.Over jou.


Dieetwensen
💚🌱 We bieden standaard een vegetarische optie. Heb je aanvullende dieetwensen/allergien, laat het hieronder weten.

Betaling.Indien je werkgever betaalt (eventueel na afwijzing STAP-budget), vul dan onderstaande velden in. Zo niet, ga dan door naar stap 4.
Let op: Controleer bij je organisatie voor de juiste factuur- en contactgegevens.

Voorwaarden.GELUKT 🙌

Je inschrijving is gelukt! 

Je ontvangt een automatische bevestiging in je mailbox. Heb je niks ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Inschrijven

ASM INSTRUCTEURSOPLEIDING ADVANCED

Bekijk beschikbare data en locaties>

Contactgegevens.Over jou.


Dieetwensen
💚🌱 We bieden standaard een vegetarische optie. Heb je aanvullende dieetwensen/allergien, laat het hieronder weten.

Je hebt de keuze uit unisexmaten, van S t/m XL. Bij twijfel, kies dan een maat kleiner. 

 

Maat | Lengte/Breedte

S | 70.5/47. M | 72/50. L | 73.5/53. XL | 75/56. 2XL | 76,5/59


Betaling.Indien je werkgever betaalt, vul dan onderstaande velden in. Zo niet, ga dan door naar stap 4.
Let op: Controleer bij je organisatie voor de juiste factuur- en contactgegevens.

Voorwaarden.NIEUWSBRIEF

Het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.