OldStars radio in de lucht!

OldStars radio in de lucht!

[spacer height=”150px” id=”3″]

OldStars radio in de lucht!

OldStars Podcast

 

De OldStars trainingen liggen tijdelijk stil, maar dat betekent niet dat er niks rond OldStars gebeurt. Sinds vorige week is namelijk OldStars Radio in de lucht! Een podcast met iedere week twee afleveringen vol positieve berichten en natuurlijk vele OldStars aan het woord. Een aantal vaste rubrieken komt aan bod met muziek, tips, mooie verhalen en vooral veel ontspanning. De podcast wordt gemaakt door de OldStars zelf en redactioneel ondersteund door het Ouderenfonds.

Vanaf nu kan je dus naar OldStars Radio luisteren in de tijd die is vrijgekomen door het uitvallen van de OldStars trainingen. En blijf vooral ook in beweging met de tips die in de afleveringen worden gegeven!
 
Luister hier de eerste aflevering terug.
Luister hier de tweede aflevering terug.
 
Heb je een verzoekje/tip voor een volgende OldStars Radio aflevering? Mail dan naar info@oldstars.nl of stuur een berichtje naar 06 294 075 86.


OldStars sport is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en wordt ondersteund door Menzis, het ministerie van van VWS en Van Boxtel Hoorwinkels.


Datum: 2020-03-30

 

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.