Nieuwsbrief ASM – Extra editie i.v.m. corona

Nieuwsbrief ASM – Extra editie i.v.m. corona

Beste lezer,

Voor sommige zijn deze bijzondere dagen extra druk en voor anderen juist gedwongen rustig. Hopelijk kunnen we je deze dagen inspireren met onze top-5 best gelezen artikelen!

Onze best gelezen artikelen bij elkaar

Ajax streeft naar completer mens

NRC, 9 juni 2007: Bij Ajax werd de opleiding vernieuwd. Een deel van de oefenstof op het veld heeft plaatsgemaakt voor bewegingsactiviteiten zoals judo, gymnastiek, loop- en krachttraining.

Lees meer

Landelijke opening Skills Garden Almere

Jong en oud reed per fiets door de kuipbochten, voetbalde op de a-symmetrische voetvolleyveldjes en hing aan de rekstokken die er stonden te glimmen van nieuwigheid.

Lees meer

Een kunstwerk als podium voor de moderne gymles

De vloer is zo ontworpen dat er door de hele zaal oneindig veel organisatievormen mogelijk zijn om een hele klas zo efficiënt mogelijk te laten gymmen.

Lees meer

Cross-educatie verbetert de bal-stick vaardigheid

Het trainen van de niet-dominante zijde resulteert in een grotere verbetering van de prestatie dan dezelfde training met een reguliere stick.

Lees meer

AKT Magazine: 5 jaar Almere Kenniscentrum Talent

17 interviews met betrokken partijen en professionals in en om Almere.

Lees meer

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren met de meest actuele ontwikkelingen en opvallende berichten over het ASM. We zijn ook altijd benieuwd naar leuke ervaringen met de toepassing van het ASM bij jouw organisatie of bijzondere voorbeelden uit de praktijk. Mocht dat er zijn, dan horen we het graag!

 

Vriendelijke groeten en tot de volgende maand, namens het hele team,

Jorick Hendriksen, MSc

Operationeel Manager, Athletic Skills Company

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.