Nieuwsbrief ASM 2021-10

Nieuwsbrief ASM 2021-10

Anders denken over bewegen.

Laat je inspireren met het laatste nieuws en bijzondere artikelen van de afgelopen weken, reageer op aantrekkelijke vacatures en heb je de afgelopen jaren een officiële opleiding bij de ASM Academy gevolgd? Kom dan naar de gratis netwerkbijeenkomst op 5 november in het Olympisch Stadion! Kortom: een nieuw overzicht om weer helemaal up to date te zijn.

AANMELDING GEOPEND!

SCHRIJF JE IN VOOR DE EERSTE LANDELIJKE NETWERKBIJEENKOMST VOOR ASM-INSTRUCTEURS.

Met Keith Davids zijn we verzekerd van een spreker op wereldniveau en we kijken er naar uit je alles te vertellen over ons nieuwe concept: Masters of Movement.

Het laatste nieuws

NL COACH - IEFKE VAN BELKUM

DE LESSEN VAN EEN OKYMPISCH KAMPIOEN DIE OOK AAN BALLET, JUDO EN PAARDRIJDEN DEED...

Een waterpoloster die aan volleybal, ballet, judo én paardrijden doet. Haar poloteam, het Russische Shturm-2002, zwoer bij de methode, en Iefke van Belkum kon er ook snel aan wennen. Lees meer >

SPORT KNOWHOW XL - GEERT SAVELSBERGH

NIEUW LICHT OP THEORIE EN PRAKTIJK VAN HET ATHLETIC SKILLS MODEL.

Dit jaar publiceert Savelsbergh twee nieuwe boeken. Samen met Joris Hoeboer schreef hij ‘Leer Bewegen’ met als doel om de wetenschap dichter bij te praktijk te brengen. En met een groot aantal internationale collega’s slaat hij een brug tussen het Athletic Skills Model en het begrip Physical Literacy in een Engelstalige uitgave. Lees meer >

SPORT KNOWHOW XL - RENÉ WORMHOUDT

5 VRAGEN AAN RENÉ WORMHOUDT, CONDITIE- EN HERSTELTRAINER BIJ HET NEDERLANDS ELFTAL.

Als conditietrainer bij Ajax liet hij voetballers bewegen op muziek en als medeoprichter van Athletic Skills Model (ASM) ontwikkelde hij de schijf van tien. Plezier en variatie in bewegen staan voorop. Met Sport Knowhow XL praat Wormhoudt over zijn vak, waarom taekwondo van Zlatan een betere voetballer heeft gemaakt, en over zijn missie om mensen meer te laten bewegen. Lees meer >

NL COACH - RINUS APP KNVB

ATHLETIC SKILLS MODEL ONTWIKKELT WARMING-UP VIDEO'S VOOR MEER PLEZIER EN VARIATIE.

De exact 94 video’s zijn gebaseerd op de tien grondvormen van bewegen, ook wel bekend als de Schijf van 10!. De video’s richten zich dus niet alleen op voetbal, maar ook op de breed motorische ontwikkeling van de spelers. Lees meer >

Vacatures

Je bent meer waard met het ASM op zak!

Vacature voor een ASM-instructeur? Laat het ons weten!
info@athleticskillsmodel.nl

ASM-instructeurs bij VOC Handbal in Amsterdam
Bij VOC Handbal in Amsterdam trainen alle jeugdselecties vanuit het ASM. De functie omvat in overleg op maandag, dinsdag of donderdag trainingen van 1 of 2 uur. 

Reageer direct via VOC Handbal.

Docent bewegingsonderwijs (PO) bij ASG in Almere
De Almeerse Scholen Groep is met ingang van verschillende data op zoek naar een vakleerkracht voor verschillende scholen. 
Meer informatie en reageren >

ASM-instructeur bij ONS Sneek
Iedere vrijdagmiddag van 16:00 – 17:00u wordt er een training verzorgd voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar uit de hele regio. Wil je ervaring opdoen met het training geven volgens het Athletic Skills Model?
Meer informatie > | Direct reageren >

Je bent weer helemaal op de hoogte! Tot de volgende maand.

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.