Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuwsbrief ASM 2021-07

Een nieuwe PLAYCE bij Almere City FC, een bijzondere samenwerking met het Museon, de ASM-instructeursopleiding is terug in Eindhoven en de inschrijving voor het tweede cohort van de ASM-beleidsopleiding is open. Er is weer veel gebeurd de afgelopen maand, dus tijd om alles op een rij te zetten zodat je weer helemaal bij bent! 

Nieuw online

“Alle trainers van de club zijn ASM-gekwalificeerd en dus is de PLAYCE een logische vervolgstap”, aldus Almere City FC-directeur John Bes. “Als jongste betaaldvoetbalorganisatie van Nederland zoeken wij altijd naar hoe we dingen anders kunnen aanpakken dan de gevestigde orde.”
Lees meer

Met alle seinen op groen bundelen Omniversum en Museon in Den Haag in 2022 hun krachten. Bij een nieuwe organisatie hoort een spraakmakend publieksprogramma met de Schijf van 10!.
Lees meer

Natuurlijk is bewegend leren belangrijk, maar leren bewegen is belangrijker. Nog mooier is wanneer het samen kan gaan; lekker bewegen en ook nog eens met plezier leren.
Lees meer

Tweede cohort ASM-beleidsopleiding open voor inschrijving

In mei van dit jaar startte de eerste groep deelnemers aan de nieuwe beleidsopleiding van de ASM Academy. In oktober staat de eerste bijeenkomt van de nieuwe lichting gepland en de inschrijving is vanaf nu geopend.
Lees meer

Zeer geslaagde webinar van Athletic Skills Model voor voetbaltrainers VVON – NL Coach

Ruim 460 enthousiaste voetbaltrainers klokten online in om meer te horen over het Athletic Skills Model (ASM) en de toepassing ervan in de voetbalwereld.
Lees meer

44 studenten ALO en Sportkunde in Amsterdam behalen certificaat ASM-instructeur Advanced

De studenten hebben bij het afstuderen gelijk een streepje voor, nu het certificaat regelmatig als pre of eis geldt bij het solliciteren op vacatures. 
Lees meer

GEFELICITEERD! 🎓🙌

Continu volgen diverse beweegprofessionals de ASM-instructeursopleidingen. De afgelopen weken hebben het team van ROCvAmsterdam en de groepen in Valkenswaard en Langedijk hun certificaat ‘ASM-instructeur Advanced’ in ontvangst mogen nemen! Veel succes en plezier allemaal.

Vacatures

Je bent meer waard met het ASM op zak!

Planner / werkvoorbereider bij KSP Kunstgras BV.
Het aanleggen van een nieuwe Skills Garden of PLAYCE X met kleurrijke kunstpatronen, figuren en toestellen. Daar gaat het hart van vakmannen bij KSP Kunstgras BV sneller van kloppen. Zij werken als een geoliede machine, dankzij een goede planning en werkvoorbereiding. Herken jij je hierin? Neem dan contact op of bekijk de andere vacatures. 
Bekijk de vacatures van KSP Kunstgras

Anders denken over sporten, spelen en bewegen

Voor de gezondheid, vitaliteit en fitheid van alle bewegers

De Athletic Skills Company zet zich dit jaar in voor Spieren voor Spieren. Het doel van de inzameling is het bijdragen aan het verslaan van alle spierziekten bij kinderen. Met deze gelden kan onderzoek en ontwikkeling worden gefinancierd en kunnen initiatieven worden opgezet voor het welzijn en welbevinden van kinderen met een spierziekte voor wie op een leuke en veelzijdige wijze bewegen niet altijd vanzelfsprekend is. Help mee en doneer! 

Je bent weer helemaal op de hoogte!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.