Nieuwsbrief ASM 2021-04

Nieuwsbrief ASM 2021-04

We hebben deze maand veel nieuws te delen! De locaties van de ASM-beleidsopleiding zijn bekend, de Schijf van 10! magneten zijn vanaf nu te bestellen en we laten met trots onze nieuwste innovatie voor het bewegingsonderwijs zien! Verder goed nieuws voor het lokaal sportakkoord, de nieuwe planning met opleidingen van de ASM Academy en aandacht voor Stichting Spieren voor Spieren. 

Veel plezier en tot de volgende maand!

Nieuw online

Nieuwe opleiding voor het ASM in sport- en beweegbeleid

INSCHRIJVING GEOPEND! – De locaties van de vierdaagse opleiding zijn rond, dus de inschrijving voor de eerste lichting beleidsmakers, teamleiders, vitaliteitsmanagers en bestuurders is geopend! Schrijf je in.
Lees meer

Bestel nu je eigen set Schijf van 10! magneten

Extra handig om in één oogopslag je BMS-analyse te laten zien en welke beweegvormen geoefend worden. Nu online te bestellen en onderdeel van het starterspakket voor alle nieuwe ASM-instructeurs.
Lees meer

De nieuwste innovatie in het bewegingsonderwijs nu voor iedereen verkrijgbaar

Heb je ze al gezien? De nieuwe valmatten en lange matten van Janssen-Fritsen. We hebben de traditionele valmatten en lange matten een complete make-over gegeven voor nog meer spelplezier! Deze matten zijn dé eye catcher in de gymzaal en bieden talloze extra opties voor leuke spelletjes, oefenvormen en uitdagingen. 
Lees meer

Verdubbeling gelden lokaal sportakkoord

De uitkeringen voor de uitvoering van lokale sportakkoorden is in 2021 verdubbeld. Hiermee beoogt het kabinet, waar het mogelijk is of wordt, de sport te stimuleren in de tijd waarin dat lastig is.
Lees meer

Duurzame toepassing van het ASM in lokaal sport- en beweegbeleid

Sport & Strategie – Tijdens de ASM-beleidsopleiding werken deelnemers aan een eigen plan van aanpak voor een goede en duurzame implementatie van het ASM in hun lokale sport- en beweegbeleid.
Lees meer

De Athletic Skills Company zet zich dit jaar in voor Spieren voor Spieren. Het doel van de inzameling is het bijdragen aan het verslaan van alle spierziekten bij kinderen. Met deze gelden kan onderzoek en ontwikkeling worden gefinancierd en kunnen initiatieven worden opgezet voor het welzijn en welbevinden van kinderen met een spierziekte voor wie op een leuke en veelzijdige wijze bewegen niet altijd vanzelfsprekend is. Help mee en doneer! 

Je bent weer helemaal op de hoogte!

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.