Nieuwsbrief ASM 2021-03

Nieuwsbrief ASM 2021-03

Deze maand een nieuw overzicht van de landelijke stand van de motoriek in onze jaarlijkse motoriek peiling en een artikel over de PLAYCE School op de ALO Amsterdam vanuit onze unieke ontwerp-principes. Verder goed nieuws voor trainers en coaches en een extra stimulans voor de workshop ASM in de uitvoering van het lokaal sportakkoord.

Nieuw online

De stand van de motoriek in Nederland – Peiling 2020

Jaarlijks presenteren we met de Haagse Hogeschool, VU Amsterdam en MQ Scan een overzicht van de motoriek bij jeugd 4-12jr. Zie hoe jouw provincie scoort en bekijk de trends.
Lees meer

Een uitdagende gymzaal die uitnodigt tot bewegen

Wat is het succes van de de PLAYCE School op de ALO Amsterdam? Lees over onze drie unieke ontwerpprincipes en waarom steeds meer gemeenten en scholen kiezen voor dit concept.
Lees meer

Live Sportdebat in de PLAYCE School in Amsterdam

Het decor van het debat was de in oktober opgeleverde PLAYCE School in Amsterdam, ontworpen vanuit de tien grondvormen van bewegen uit het Athletic Skills Model. #DesignedbyASM
Lees meer

Ontvang nu ook licentiepunten voor de workshop ASM

NOC*NSF plaatste eerder de workshop ASM op de servicelijst voor het Nationaal Sportakkoord. Nu ontvangen de deelnemers ook licentiepunten van alle grote sportbonden.
Lees meer

De Athletic Skills Company zet zich dit jaar in voor Spieren voor Spieren. Het doel van de inzameling is het bijdragen aan het verslaan van alle spierziekten bij kinderen. Met deze gelden kan onderzoek en ontwikkeling worden gefinancierd en kunnen initiatieven worden opgezet voor het welzijn en welbevinden van kinderen met een spierziekte voor wie op een leuke en veelzijdige wijze bewegen niet altijd vanzelfsprekend is. Help mee en doneer! 

Je bent weer helemaal op de hoogte!

Volgende keer ..

.. de data en tijden van de nieuwe ASM-beleidsopleiding

.. Schijf van 10! magneten 

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.