Nieuwsbrief ASM 2021-02

Nieuwsbrief ASM 2021-02

Deze maand hebben we weer een veelzijdig aanbod aan nieuws en artikelen bij elkaar gebracht. Over de Schijf van 10! voor houvast voor gezond en gevarieerd bewegen en een interview met Max Caldas en Geert Savelsbergh over de ASM Adaptaball en ASM REV3RSE. Verder nog veel meer leuke berichten en een nieuwe website Skills Garden!

Skills Garden is nu nog uitdagender, veelzijdiger en leuker!

Een nieuw jaar, met een gloednieuwe website. Bekijk ‘m nu.

www.SkillsGarden.nl

Stijlimpressiesnieuw!

Skills Garden is veelzijdiger dan ooit! Laat je inspireren door onze nieuwe stijlimpressies. Van natuurlijk, hybride tot en met urban en alles er tussenin. Zo zorgen we altijd voor een passende omgeving.

Nieuws

Lees artikelen, nieuwsberichten en publicaties over Skills Garden

Nieuw online

Accreditatie Sportfysiotherapie met twee jaar verlengd (47ptn)

Fysiotherapeuten kunnen de komende twee jaar met de ASM-instructeursopleiding Advanced voor zowel het Algemeen register én voor het register Sportfysiotherapie een groot aandeel van hun professionalisering behalen.
Lees meer

‘Groene route’ in De Waalsprong in Nijmegen

De ‘groene route’ is een route door de wijk met verschillende knooppunten. Een route voor jong en oud met mogelijkheden om te spelen, te bewegen, te sporten en ontmoeten.
Lees meer

Opleidingskalender ASM Academy

NIEUW!
Inclusief starterspakket

Met o.a. Schijf van 10! magneten, t-shirt en poster

COVID-19
We houden alle ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Op dit moment worden alle bijeenkomsten gedurende de lockdown uitgesteld naar een later moment. Zodra de situatie het toelaat, zullen de bijeenkomsten worden hervat. Je kan jezelf altijd inschrijven voor aankomende opleidingen. Via de email brengen we alle deelnemers van lopende en aankomende opleidingen op de hoogte van de actuele consequenties.

De Athletic Skills Company zet zich dit jaar in voor Spieren voor Spieren. Het doel van de inzameling is het bijdragen aan het verslaan van alle spierziekten bij kinderen. Met deze gelden kan onderzoek en ontwikkeling worden gefinancierd en kunnen initiatieven worden opgezet voor het welzijn en welbevinden van kinderen met een spierziekte voor wie op een leuke en veelzijdige wijze bewegen niet altijd vanzelfsprekend is. Help mee en doneer! 

Volgende keer ..

.. de ASM-beleidsopleiding! Voor bevlogen beleidsmakers, vitaliteitsmanagers, teamleiders, technisch managers en bestuurders bij gemeenten, provincies, (sport)bonden, bedrijven en sport- & welzijnsorganisaties. 

Vriendelijke groeten en tot de volgende maand, namens het hele team,

Jorick Hendriksen, MSc

Operationeel Manager, Athletic Skills Company

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.