Nieuwsbrief ASM 2021-01

Nieuwsbrief ASM 2021-01

Het afgelopen jaar deelden we maandelijks met trots onze nieuwste ontwikkelingen rondom het Athletic Skills Model. Van uiteenlopende artikelen, bijzondere projecten en natuurlijk onze nieuwe innovaties. We lanceerden dit jaar bijvoorbeeld de Schijf van 10! voor bewegen, de nieuwe ASM-OldStars trainerscursus en ons nieuwe concept voor de make over van bekende sport- en beweegaccommodaties: PLAYCE. 

Ook dit jaar gaan we ons best doen om je maandelijks te inspireren, maar kijken eerst terug op het afgelopen jaar. Daarvoor hebben we een selectie van 11 afwisselende artikelen gebundeld in een online magazine. Nu te lezen op onze website!

Tot slot maken we bij deze onze samenwerking met Spieren voor Spieren officieel bekend. Omdat op een leuke en veelzijdige wijze bewegen niet voor alle kinderen vanzelfsprekend is, zullen we ons het komende jaar inspannen voor donaties en fondsenwerving voor stichting Spieren voor Spieren. Het eerste gave project staat al in de startblokken. Daarover later meer.. 

De Athletic Skills Company zet zich dit jaar in voor Spieren voor Spieren. Het doel van de inzameling is het bijdragen aan het verslaan van alle spierziekten bij kinderen. Met deze gelden kan onderzoek en ontwikkeling worden gefinancierd en kunnen initiatieven worden opgezet voor het welzijn en welbevinden van kinderen met een spierziekte voor wie op een leuke en veelzijdige wijze bewegen niet altijd vanzelfsprekend is. Help mee en doneer! 

Vriendelijke groeten en tot de volgende maand, namens het hele team,

Jorick Hendriksen, MSc

Operationeel Manager, Athletic Skills Company

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.