Nieuwsbrief ASM 2020-12

Nieuwsbrief ASM 2020-12

Beste lezer,

In november opende de nieuwe gymzaal voor bewegingsonderwijs vanuit de Schijf van 10! op de ALO Amsterdam haar deuren voor gebruik. Onze volgers op social media hebben ongetwijfeld het nationale en internationale enthousiasme over dit nieuw concept voorbij zien komen. Heb je het gemist, lees dan de belangrijkste artikelen terug in de nieuwsbrief van deze maand. 

 

Verder deze maand een nieuw overzicht van beschikbare opleidingen in 2021, een top 5 video’s op het Athletic Skills Platform van de fysiotherapeut en performance trainer van het Nederlands Vrouwenijshockeyteam, nieuwe ASM-instructeurs en de eerste ervaringen met de PLAYCE Padel.

PLAYCE School

RacketSportSchiedam groeit uit tot centrum voor top- breedte- en schoolsport

“Je wordt niet beter in padel door alleen padel of tennis te spelen, maar juist door aandacht te geven aan meer facetten van bewegen.”

NIEUWE ASM-INSTRUCTEURS

GEFELICITEERD ALLEMAAL!

Nieuwe beweging in Amsterdam Zuidoost gestart

Lees meer

Het Athletic Skills Model blijft groeien in Gelderland

Lees meer

Ruim 50 professionals ontvangen in Almere het certificaat ‘ASM-instructeur Advanced’

Lees meer

Met de vervolgopleiding loop je een stap voor op het werkveld

Lees meer

TOP 5 video’s op het Athletic Skills Platform

Lonneke van Soest

 

Lonneke is fysiotherapeut en performance coach bij het Nederlands Vrouwenijshockeyteam. Tijdens de trainingen op Papendal doen de Nederlands ijshockeyvrouwen naast krachttraining ook judo en sinds kort bewegen ze ook op muziek door middel van essentics! “Oefeningen of spelletjes die makkelijk uit te voeren zijn zonder veel materiaal zijn mijn favoriet. Die pas ik graag toe bij een warming up of tijdens een trainingskamp.” 

Bij het volgen van de ASM-instructeursopleiding Advanced krijg je gratis toegang tot het Athletic Skills Platform met ruim 3.000 video’s. Samengesteld door de ruim 1.250 ASM-instructeurs en gecategoriseerd a.d.h.v. het ASM.

Meer informatie

Hopelijk hebben we je weer kunnen inspireren met de meest actuele ontwikkelingen en opvallende berichten over het ASM. We zijn ook altijd benieuwd naar leuke ervaringen met de toepassing van het ASM bij jouw organisatie of bijzondere voorbeelden uit de praktijk. Mocht dat er zijn, dan horen we het graag!


Vriendelijke groeten en tot de volgende maand, namens het hele team,

Jorick Hendriksen, MSc

Operationeel Manager, Athletic Skills Company

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.