Nieuwsbrief ASM 2020-11

Nieuwsbrief ASM 2020-11

Beste lezer,

We hebben de meest actuele ontwikkelingen, wetenschappelijke onderzoeken en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model weer voor je op een rij gezet. Met dit keer de nieuwe planning van de ASM Academy in 2021, een terugblik op de week van de motoriek, vijf nieuwe groepen met de titel ASM-instructeur Advanced en een nieuwe top 5 video’s op het Athletic Skills Platform van een van de ruim 1.000 ASM-instructeurs. Veel plezier!

NIEUW ONLINE

Terugblik Week van de Motoriek (incl. webinar)

Met trots kijken René Wormhoudt en Geert Savelsbergh, de twee founders van het ASM, terug op de toenemende aandacht voor een brede motorische ontwikkeling. Martijn Postuma vertelde voor Kenniscentrum Sport & Bewegen meer over de integrale interventie van het ASM in de buurt.

NIEUWE ASM-INSTRUCTEURS

GEFELICITEERD ALLEMAAL!
@ Amsterdam
@ Zeist
@ Den Haag
@ Bilthoven
@ Enschede

Als je doneert aan Spieren voor Spieren, help je kinderen voor wie elke dag telt. Bovendien maak je kans op geweldige prijzen. Misschien win jij het EK-schaatspak van Sven Kramer, het olympische shirt van Marit Bouwmeester of de winnende voetbalschoenen van OranjeLeeuwin Dominique Janssen. 


– ACTIE VERLOPEN – 

Je kan wel nog steeds doneren voor de strijd tegen kinderziektes

TOP 5 video’s op het Athletic Skills Platform

Arjen van der Meulen

 

Vorige maand verscheen de top 5 van Tom Koekoek. Deze maand is het de beurt aan collega Arjen van der Meulen, eveneens docent bewegingsonderwijs van Scholengemeenschap Lelystad en van de toekomstige scholencampus Porteum die in schooljaar 2021-2022 open gaat.

“Naast onze eigen lessen bewegingsonderwijs zijn wij een belangrijke partner in het sport- en vitaliteitsakkoord van de stad en bieden wij de leerlingen, geheel volgens de principes van het ASM, diverse sportactiviteiten in gezamenlijkheid aan met de verenigingen en het Sportbedrijf. Wij zijn ook erg trots dat ook ons schoolplein op de campus straks uitdaagt tot bewegen  Wij zullen dan ook niet stil blijven zitten en ons blijven door ontwikkelen om zo het (sport)onderwijs op de nieuwe scholencampus naar een niveau te brengen waar elke leerling zich verder kan ontplooien tot de gezonde beweger waar wij voor willen staan.”

Bij het volgen van de ASM-instructeursopleiding Advanced krijg je gratis toegang tot het Athletic Skills Platform met ruim 3.000 video’s. Samengesteld door de ruim 1.250 ASM-instructeurs en gecategoriseerd a.d.h.v. het ASM.

Meer informatie

Hopelijk hebben we je weer kunnen inspireren met de meest actuele ontwikkelingen en opvallende berichten over het ASM. We zijn ook altijd benieuwd naar leuke ervaringen met de toepassing van het ASM bij jouw organisatie of bijzondere voorbeelden uit de praktijk. Mocht dat er zijn, dan horen we het graag!


Vriendelijke groeten en tot de volgende maand, namens het hele team,

Jorick Hendriksen, MSc

Operationeel Manager, Athletic Skills Company

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.