Nieuwsbrief ASM 2020-10

Nieuwsbrief ASM 2020-10

Beste lezer,

Met veel trots delen we met regelmaat onze nieuwe innovaties, concepten en samenwerkingen. De afgelopen maanden lanceerden we de pakkende Schijf van 10! en de nieuwe sport- en speelvelden: de PLAYCESport en de veelzijdige PLAYCE X. We hebben opnieuw niet stilgezeten. Deze maand hebben we namelijk weer een nieuwe innovatie die we met veel plezier en trots delen: 

PLAYCE Padel

NIEUW ONLINE

Sky Sports – Donny van de Beek: How judo helped make Manchester United midfielder (Engelstalig)

Een exclusief interview met René Wormhoudt bij Sky Sports. Over de jeugdopleiding van Donny van de Beek en hoe je beter kan worden in voetbal door niet alleen te voetballen.

Lara Baars: Van ballet, turnen en handbal naar Paralympisch atlete

De brede motorische ontwikkeling van Baars brengt haar vele voordelen voor de prestaties van nu. Maar hoe?

Lees meer 

Workshop ASM en opstartcursus OldStars op servicelijst Nationaal Sportakkoord

Lees meer 

Ruime accreditatie opleiding voor leden Nationaal Genootschap voor Sportmassage

Lees meer 

Trainers ontvangen officieel ASM-OldStars diploma

Lees meer

Nieuwe groep docenten met titel ASM-instructeur

Lees meer

TOP 5 video’s op het Athletic Skills Platform

Tom Koekoek

 

Tom Koekoek is docent bewegingsonderwijs van Scholengemeenschap Lelystad en van de toekomstige scholencampus Porteum voor ruim 3500 leerlingen die in 2021-2022 open gaat. Tom heeft met zijn collega’s hun visie herschreven waarin het ASM leidend is en als rode draad door het vakwerkplan loopt. 

“Het ASM biedt zo ontzettend veel ruimt om op een uitdagende en creatieve manier iedereen enthousiast te maken om te bewegen en vooral te blijven bewegen. In samenwerking met vele sportaanbieders in de stad willen wij iedere leerling op weg helpen naar een leven lang plezier in bewegen!” In de volgende nieuwsbrief meer.. 

Bij het volgen van de ASM-instructeursopleiding Advanced krijg je gratis toegang tot het Athletic Skills Platform met ruim 3.000 video’s. Samengesteld door de ruim 1.000 ASM-instructeurs en gecategoriseerd a.d.h.v. het ASM.

Meer informatie

Hopelijk hebben we je weer kunnen inspireren met de meest actuele ontwikkelingen en opvallende berichten over het ASM. We zijn ook altijd benieuwd naar leuke ervaringen met de toepassing van het ASM bij jouw organisatie of bijzondere voorbeelden uit de praktijk. Mocht dat er zijn, dan horen we het graag!


Vriendelijke groeten en tot de volgende maand, namens het hele team,

Jorick Hendriksen, MSc

Operationeel Manager, Athletic Skills Company

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.