Nieuwe lichting ASM-instructeur Specialist

Nieuwe lichting ASM-instructeur Specialist

De unieke groep professionals uit het bewegingsonderwijs, de sport en de gezondheidszorg met de titel ‘ASM-instructeur Specialist’ heeft zich deze week mogen verrijken met een nieuwe lichting gecertificeerden. In Amsterdam behaalden een nieuwe groep deelnemers na twee intensieve bijeenkomsten het certificaat van de vervolgopleiding in de ASM Academy. Met deze titel kunnen zich zij nog nadrukkelijker onderscheiden als expert op het gebied van een optimale talentontwikkeling voor alle niveau’s en leeftijden.

"De visie en het beleid verbindt alles uit de opleiding Advanced. Nu valt alles op z'n plaats."

"Erg fijn was de verdieping op hoe je een programma op de langere termijn kan implementeren."

De ASM Academy verzorgt sinds 2014 de ASM-instructeursopleidingen voor trainers/coaches uit de topsport en breedtesport, docenten bewegingsonderwijs in het primair en voortgezet (speciaal) onderwijs en fysiotherapeuten uit de gezondheidszorg. Sinds 2019 is daar een vervolgopleiding aan toegevoegd. In de vervolgopleiding doen de deelnemers meer kennis en ervaring op over de veelzijdige toepassing van het ASM vanuit alle 5 transfers of learning van het ASM. Daarbij ontwikkelen zij een eigen meerjaren-visie op het bewegingsonderwijs, de sport of de revalidatie en werken dit uit tot een op maat gemaakt meerjaren-plan. Hiermee kunnen zij op beleidsmatig niveau het ASM verwerken in de beweegprogramma’s en dit wetenschappelijk en praktisch onderbouwen. De ASM-instructeur Specialist is een onmisbare kwalificatie voor een organisatie met de wens om het ASM duurzaam te integreren in alle beweegprogramma’s, op alle niveau’s en voor alle leeftijden.

De ASM-instructeursopleiding Specialist is ruim geaccrediteerd door de KNVB (9), KNLTB (12), KNGU (8), NBB (10), NTB (2), KNWU (8), KNSB (11), Rugby Nederland (12), KNZB (2), NHV (3), Atletiekunie (6), Nevobo (5), JBN (erkende bijscholing) en NTTB (erkende bijscholing) en heeft een 5/5 beoordeling op het Lerarenportfolio van het Ministerie van OWC. 

Bekijk hier de lijst met meest actuele accreditaties

GEFELICITEERD!

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.