Nieuwe ASM-instructeurs op de KNVB Campus

Nieuwe ASM-instructeurs op de KNVB Campus

Op de KNVB Campus heeft een nieuwe groep fysiotherapeuten, docenten LO, buurtsportcoaches en trainers de ASM-instructeursopleiding Advanced met succes afgerond. Na vier avonden vol theorie en praktijk in het Sport Medisch Centrum, kregen de deelnemers nog een afsluitende rondleiding op de revalidatiestraat. Met nieuwe kennis en inzichten, aangevuld met de officiële certificering en accreditatiepunten, kunnen de deelnemers aan de slag met kwalitatieve, uitdagende en leuke beweegprogramma’s vanuit de Schijf van 10!. Voor betere prestaties, minder blessures, meer creativiteit en meer plezier in sporten, spelen en bewegen op elk niveau.

De nieuwe lichting ASM-instructeurs op de Revalidatiestraat van de KNVB Campus
#DesignedbyASM

ASM-instructeursopleiding Advanced

Het eerste niveau van bekwaamheid in het Athletic Skills Model voor de sport, de gezondheidszorg en het bewegingsonderwijs is de ASM-instructeursopleiding Advanced. In vier bijeenkomsten krijgen de deelnemers onder leiding van ervaren docenten van de ASM Academy alle in’s en out’s over de andere manier van denken over sporten, spelen en bewegen. Dit zorgt voor meer kwalitatieve beweegprogramma’s met een praktische en wetenschappelijke onderbouwing. Aan het eind van de opleiding kunnen de deelnemers hun eigen beweegprogramma’s schrijven vanuit de Schijf van 10!, kunnen structureel bijdragen aan de (motorische) fitheid van hun leerlingen en weten zij hoe ze de principes van impliciet leren kunnen toepassen voor betere en leukere beweegprogramma’s. 

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.