NETWERKBIJEENKOMST
ASM-INSTRUCTEURS

5 november '21

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

- VOL -

De eerste landelijke netwerkdag voor ASM-instructeurs! Schrijf je in voor een inspirerende bijeenkomst en groot nieuws…

5 november

Olympisch Stadion A’dam

16:45 – 19:30

Gratis (max aantal deelnemers)

KEYNOTE

PROFESSOR OF MOTOR LEARNING

Keith Davids

Met meer dan 600 publicaties en bijna 25.000 verwijzingen mogen we gerust spreken over een spreker van wereldniveau. Keith Davids (UK) is tevens de vierde auteur van het Engelstalige boek ‘The Athletic Skills Model’ en o.a. samen met founder Geert Savelsbergh auteur van het onlangs verschenen boek ‘Nonlineair Pedagogy and the Athletic Skills Model’.

GROOT NIEUWS

Advanced'15, Specialist'19, Master'21

Sinds de indeling van de instructeursopleidingen in 2019 naar de niveaus Advanced, Specialist en Master, vraagt om het langverwachte vervolg van de Master. Daarvoor lanceert de ASM Academy een compleet nieuw concept: Masters of MovementTM. We kijken er naar uit om het met jullie te delen!

Netwerkborrel

Geen netwerkbijeenkomst zonder gezellige borrel! Na afloop van het inhoudelijke programma, sluiten we gezamenlijk af met een hapje en drankje. Een goed moment om al je ervaringen met elkaar te delen!

De Athletic Skills Company zet zich in voor Stichting Spieren voor Spieren. Voor elk T-shirt doneren we daarom €5,-. Het doel van de inzameling is het bijdragen aan het verslaan van alle spierziekten bij kinderen. Met deze gelden kan onderzoek en ontwikkeling worden gefinancierd en kunnen initiatieven worden opgezet voor het welzijn en welbevinden van kinderen met een spierziekte voor wie op een leuke en veelzijdige wijze bewegen niet altijd vanzelfsprekend is.

Aanmelden
VOL

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden.

In de meeste gevallen valt het shirt normaal. Kies bij twijfel een maat kleiner.


NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.