[spacer height=”150px” id=”3″]

Meet de motoriek van een hele klas binnen één gymles

[spacer height=”50px” id=”4″]

De MQ Scan ondersteunt beleidsmakers, beweegprofessionals en LO-docenten door snel, simpel en betrouwbaar inzicht te geven in de motoriek. Met die inzichten kan de motoriek van kinderen gericht verbeterd worden.

 

In samenwerking met:


 


 

Al 700 scholen in Nederland doen mee, jullie ook?

Ga naar MQScan.nl [wp-svg-icons icon=”arrow-right-3″ wrap=”i”]

 

We hebben sinds de start van het Athletic Skills Model de monitoring van de algemene motorische vaardigheid (MQ) sneller, makkelijker en vooral leuker willen maken! De MQ Scan is een simpel en betrouwbaar meetinstrument voor onderbouwing en evaluatie van sportbeleid en programma’s. Daarbij geen extra test-stress, want voor kinderen is de MQ Scan vooral leuk om te doen!

 

[wp-svg-icons icon=”bullhorn” wrap=”h1″]

Snel

[wp-svg-icons icon=”thumbs-up” wrap=”h1″]

Simpel

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”h1″]

Betrouwbaar

[wp-svg-icons icon=”wink” wrap=”h1″]

Leuk!

 

Bij de ontwikkeling hebben we veel samengewerkt met vakdocenten om de MQ Scan praktisch en werkbaar te maken voor het onderwijs. De MQ Scan sluit daardoor extra goed aan bij de wensen en behoefte uit het werkveld en is gemakkelijk te implementeren binnen het onderwijs.
 


 

De MQ Scan past goed in combinatie met andere activiteiten in de gymles en omdat je alleen gebruik maakt van de basismaterialen uit de gymzaal is het voor alle scholen makkelijk toepasbaar. Met de MQ Scan App doen we daar nog een schep bovenop. Met de MQ Scan App heb je de motorische voorgang volledig in de hand. Je kan snel en gemakkelijk de kinderen meten, monitoren en rapporteren.


 

VSG en MQ Scan slaan de handen ineen

Zowel VSG als de MQ Scan geloven in de waarde van inzicht. Gemeenten bepalen hun koers steeds meer op basis van data driven beleid. Daarbij hebben beweegprofessionals een grote behoefte aan gefundeerde data inzichten om zo met hun activiteiten beter aan te sluiten op behoeften en achterstanden.
VSG en de MQ Scan hebben het syteem van de MQ Scan en het systeem van het Beweeg ABC van VSG aan elkaar gekoppeld. Door deze samenwerking worden gemeenten en hun uitvoerende partners nog beter ondersteund.

 
Ga naar MQScan.nl


NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.