Meer dan 5.000+ video’s met inspiratie voor de ASM-instructeur

Meer dan 5.000+ video’s met inspiratie voor de ASM-instructeur

Het Athletic Skills Platform telt inmiddels meer dan 5.000 video’s. Wat ooit begon als een bescheiden ondersteuning, is uitgegroeid tot een bomvolle en inspirerende database. ASM-instructeurs en ASM-OldStars trainers uit heel Nederland blijven elkaar inspireren met nieuwe oefenstof waar veel professionals na het behalen van hun certificaat dankbaar gebruik van maken. 

Het Athletic Skills Platform is een web-app van de Athletic Skills Company met een grote diversiteit aan instructie-/voorbeeldvideo’s. Elke video is gecategoriseerd aan de hand van de ASM-bouwstenen, waaronder de 10 beweegvormen uit de Schijf van 10! van het ASM. Met gerichte zoekopdrachten vinden gymdocenten, fysiotherapeuten, buurtsportcoaches en trainers/coaches hun inspiratie en delen zij hun toepassing van het ASM in de praktijk. Elke deelnemer van de ASM-instructeursopleiding Advanced of ASM-OldStars trainerscursus ontvangt gratis toegang.

TOP 5

Wil je weten wat de favoriete video’s zijn van jouw collega’s? Bekijk dan de top 5 video’s uit de nieuwsbrieven van 2020.

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.