Live sportdebat in de PLAYCE School in Amsterdam

Live sportdebat in de PLAYCE School in Amsterdam

Op donderdag 11 maart vond in Amsterdam een live online sportdebat plaats over toekomst van sport en bewegen in Nederland. Jeanet van der Laan (D66), Maurice Leeser (NLBeter) en Rudmer Heerema (VVD) hebben aan de hand van vijf stellingen hun visie kunnen delen hoe sport en bewegen kan bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit en welke politieke keuzes daarvoor nodig zijn. Het decor van het debat was de PLAYCE School in Amsterdam, ontworpen vanuit de tien grondvormen van bewegen uit het Athletic Skills Model en de nieuwe accommodatie op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. #DesignedbyASM

Het live te volgen sportdebat werd georganiseerd door de Hogeschool van Amsterdam en Sports Leadership Institute en stond onder leiding van Katelijne Boerma (HvA) en Hanneke van de Marel (Sports Leadership Institute). Samen met de deelnemers bespraken zij vijf thema’s op het gebied van sport, gezondheid en vitaliteit. Over sportverenigingen na corona, preventie en gezonde leefstijl, beweegonderwijs, organisatie van de sport en de Olympische Spelen. Wat vonden zij en welke kansen en mogelijkheden bieden hun verkiezingsprogramma’s?

"Dit is echt een hele mooie locatie. Als je hier binnen komt lopen is het zonde dat we hier nooit hebben mogen leskrijgen."

-Rudmer Heerema (VVD)

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.