Laatste jaar €550,- subsidie van NOC*NSF voor Workshop ASM

Laatste jaar €550,- subsidie van NOC*NSF voor Workshop ASM

Sportverenigingen kunnen sinds 2019 als onderdeel van het Nationaal Sportakkoord aanspraak doen op subsidie van NOC*NSF. Hiervoor is een servicelijst samengesteld met erkende producten en diensten. De workshop ASM is onderdeel van de servicelijst waarvoor €550,- subsidie verkregen kan worden. Deze subsidieperiode eindigt aan het eind van dit jaar. Alle aanvragen die in 2022 nog gedaan worden, kunnen gebruik maken van de subsidie waarmee meer dan de helft van de kosten worden vergoed.

Workshop ASM

De workshop ASM is een korte kennismaking met het Athletic Skills Model onder leiding van erkende docenten van de ASM Academy. De workshop wordt op locatie verzorgd en bestaat uit een theoretische toelichting op het ASM over het ontstaan, de urgentie en praktische toepassing voor de doelgroep. Dit kan verder aangevuld worden met een praktijkdeel om de structuur achter het ASM aan den lijve te ondervinden. 

 

De workshop ASM kost standaard €850,- en is vrijgesteld van BTW. Met de subsidie van €550,- blijft daar dus nog maar €300,- eigen bijdrage van over. De workshop is tevens geaccrediteerd door alle grote sportbonden waardoor deelnemers licentiepunten ontvangen bij deelname aan een workshop van de ASM Academy. 

Meer informatie over de Workshop ASM >

ASM-OldStars opstartcursus

Ook de ASM-OldStars opstartcursus is opgenomen op de servicelijst van NOC*NSF. Deze 1-daagse introductiedag is gericht op het starten met OldStars voor senioren op de sportvereniging. OldStars is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en wordt mogelijk gemaakt door haar partners Ministerie van VWS en Menzis. Alle opleidingen en scholingen voor het concept OldStars worden verzorgd door de ASM Academy.

Meer informatie over OldStars >

 

Workshop aanvragen?

Neem contact op met de lokaal sportadviseur van je gemeente.


Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.