Keurmerk Fysiotherapie verlengt accreditatie met twee jaar (27ptn.)

Keurmerk Fysiotherapie verlengt accreditatie met twee jaar (27ptn.)

Fysiotherapeuten die aangesloten zijn bij het Keurmerk Fysiotherapie kunnen ook de komende twee jaar 27 punten behalen voor het volgen van de ASM-instructereursopleiding Advanced (ID: 420573). Dat is het resultaat na de positieve beoordeling van de accreditatiecommissie van het Keurmerk Fysiotherapie. Eerder dit jaar verlengde ook de accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Fysiotherapie (KRF) van de KNGF de accreditatie (47ptn.) voor de registers Algemeen Fysiotherapeut en Sportfysiotherapie. 

De ASM-instructeursopleiding Advanced is het eerste niveau van bekwaamheid binnen de ASM-instructeursopleidingen. Een opleiding vol theorie en praktijk met als doel het ASM toe te passen bij de behandeling van patiënten en in oefenprogramma’s. Vanuit verschillende bouwstenen wordt gewerkt aan een breed motorische revalidatie dat bijdraagt aan een betere belastbaarheid, minder blessures en een duurzamer resultaat. Een van de bekendste bouwstenen is de universele Schijf van 10! voor bewegen die het ASM toepasbaar maakt voor alle vormen van sporten en bewegen in de sport, het algemeen dagelijks handelen en binnen vitaliteitsprogramma’s in het bedrijfsleven. 

Keurmerk Fysiotherapie

De Stichting Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor fysiotherapiepraktijken. Zij geven fysiotherapeuten inzicht in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen, dit is de start van een proces waarin continu gewerkt wordt aan het verbeteren daarvan. Bij het Keurmerk Fysiotherapie krijgen fysiotherapeuten de gelegenheid om zichtbaar te maken dat zij actief met de kwaliteit van zorg bezig zijn. Zij laten zien dat ze werken aan echte inhoudelijke kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen. Ook borgt het Keurmerk de best mogelijke behandeling voor de patiënt, draagt het bij aan het realiseren van kostenefficiëntie, doelmatigheid én maakt doorontwikkeling van de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg mogelijk. Hierdoor zorgt het Keurmerk Fysiotherapie ervoor dat fysiotherapie een duurzame positie in de maatschappij krijgt.

Ben je benieuwd naar de ervaringen met het Athletic Skills Model door je collega’s? Lees dan hun verhalen hier.

Ook deelnemen? Bekijk dan onze planning voor een opleiding bij jou in de buurt. Het is ook mogelijk om de opleiding incompany te organiseren voor het hele team.

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.