ASM-instructeursopleidingen

Alle in’s en out’s, voor de echte professional


 

 

Leer hoe je het ASM kan toepassen in jouw training, les of behandeling

Ga de strijd aan tegen beweegarmoede met kwalitatieve beweegprogramma’s! De ASM-instructeursopleidingen zijn speciaal ontwikkeld om het ASM te leren implementeren binnen trainingen, lessen en behandelingen. Dit zorgt voor betere prestaties, minder blessures, meer creativiteit en meer plezier! In de opleidingen wordt vanuit een wetenschappelijke en praktische achtergrond geleerd beweegprogramma`s te ontwerpen, te verantwoorden en uit te voeren. De ASM-instructeursopleidingen bestaan uit drie niveau’s: Advanced, Specialist en Master.
Wij verzorgen de ASM-instructeursopleidingen ook in company.ASM-instructeur | Advanced

(voorheen ASM-instructeur)

Leer leuke en kwalitatieve beweegprogramma’s te ontwerpen vanuit een wetenschappelijke en praktische onderbouwing. De ASM-instructeursopleiding Advanced is het eerste niveau van bekwaamheid in het ASM en is complementair op de reeds aanwezige kennis en kunde in sport en bewegen van de deelnemer. Een opleiding vol theorie en praktijk met als doel het ASM begrijpen en zelf kunnen toepassen. Na afloop krijg je gratis toegang tot het Athletic Skills Platform. Bekijk de planning van opleidingen voor meer informatie en aanmelden.

Planning opleidingen

€ 895

4 dagdelen (4 * 4,5 uur)

Max 24 deelnemers
 

Totaal 47 uur (18 contact; 29 zelfstudie)

Inclusief alle leermiddelen

Voor wie

Voor iedereen die in het bezit is van een diploma ALO, PABO met Leergang Vakbekwaamheid Bewegingsonderwijs, Fysiotherapie, Bewegingswetenschappen, Trainerslicentie TC3, CIOS 4, Sport en bewegen 4 of bij aantoonbare ervaring en kwalificatie in de sector voor sport en bewegen.

Onderwerpen

Aanleiding en ontstaan ASM | Visie op talentontwikkeling | Nieuwe inzichten van motorisch leren | Introductie Transfers of Learning | Toepassing ASM adhv ASM-bouwstenen | Plannen en structureren ASM | Biologische leeftijd, groeispurt (APHV) en sensitieve perioden | ASM-beweegbanen en MQ Scan | Athletic Skills Platform | Athletic Skills Track, Skills Garden en Athletic Skills Gymnasium

Accreditatiepunten

KNVB: 8
CKR Algemeen fysiotherapeut: 47
CKR Sportfysiotherapie: 47
KNZB: 3
KNLTB: 18
Nevobo: 10
KNGU: 4
NBB: 10
NHV: 3
Atletiekunie: 6
JBN: Erkende bijscholing judocoaches
NTB: 12
Keurmerk Fysiotherapie: 27
Lerarenportfolio (voorheen RegisterLeraar): 47


“DOOR HET BOEK TE LEZEN LEERDE IK DE ABC’S VAN HET ASM. NA DE OPLEIDING BEGRIJP IK HET HELE ALFABET EN KAN IK HET ZELF STRUCTUREEL TOEPASSEN

– Trainer / ASM-instructeur Advanced, 2018


ASM-instructeur | Specialist

De ASM-instructeursopelding Specialist is het vervolg op de ASM-instructeursopleiding Advanced. De Specialist geeft een extra verdieping op de huidige kennis en ervaring met ASM via de overige 3 van de 5 Transfers of Learning. Daarnaast is de ASM-instructeur Specialist in staat een meerjaren plan ASM te schrijven en daarmee ASM écht bestendig en duurzaam te kunnen integreren in zijn / haar organisatie. Bekijk de planning van opleidingen voor informatie en aanmelden.

Planning opleidingen

Voor wie

Voor iedereen die in het bezit is van het certificaat ASM-instructeur Advanced of de ASM-instructeursopleiding heeft gevolgd tussen 2012-2018.

Onderwerpen

Update nieuwste ontwikkelingen ASM | Verdieping Transfers of Learning | Implementatie ASM | Verdieping planning en structurering ASM | Laatste (wetenschappelijke) inzichten

Accreditatiepunten

In aanvraag


ASM-instructeursopleidingen in company

Op maat en op locatie

ASM komt naar je toe! We verzorgen de opleidingen ook op locatie. De inhoud is gelijk aan de open ASM-instructeursopleidingen, met bijbehorende accreditaties, en kan indien gewenst meer worden afgestemd op een specifieke doelgroep. Hiermee is het mogelijk om een gehele organisatie volledig om te scholen en het ASM breed te integreren. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Wij hebben al diverse organisaties geholpen met een andere manier van denken over bewegen:


“NA DE OPLEIDING BEN IK HET LESGEVEN NOG VEEL LEUKER GAAN VINDEN

– Docent LO / ASM-instructeur Advanced, 2017


Athletic Skills Platform

Krijg als ASM-instructeur exclusief toegang tot het Athletic Skills Platform en leer van de vele andere ASM-instructeurs. Raak geïnspireerd en inspireer anderen, stel je programma’s samen en deel deze met jouw sporters. Alles, helemaal zoals je zelf wilt, gewoon gratis!

Lees meer