Instructeursopleiding Advanced ruim geaccrediteerd

Instructeursopleiding Advanced ruim geaccrediteerd

[spacer height=”150px” id=”3″]

ASM-instructeursopleiding Advanced ruim geaccrediteerd

 

Een leven lang leren om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, methodieken en kennis is voor veel professionals in de sport, het bewegingsonderwijs en de fysiotherapie de gewoonste zaak. Dit wordt door bonden en beroepsorganisaties (dan wel verplicht) gestimuleerd door middel van licentiepunten voor het volgen van bijscholingen. Voor het halen van deze punten ben je als professional bij de ASM Academy bij het goede adres. De ASM-instructeursopleidingen worden ruim geaccrediteerd!

 

Door de jaren heen is de lijst met bonden en beroepsorganisaties flink gegroeid. De KNVB is de langst lopende erkende accreditatie. Sinds 2014 krijgt de voetbaltrainer/-coach 8 licentiepunten voor de ASM-instructeursopleiding Advanced. De sportbond met het hoogst aantal punten is de KNLTB. Tennistrainers/-coaches ontvangen 18 PO-punten. De nieuwste binnenkomer, met 11 punten, is de KNSB. De meest populaire accreditatie is van de CKR/KNGF. Fysiotherapeuten krijgen maar liefst 47 punten voor Algemeen fysiotherapie of Sportfysiotherapie.

 

Foto: De KNGF kent maar liefst 47 punten toe aan fysiotherapeuten voor de ASM-instructeursopleiding Advanced.

 


Bekijk de meest actuele lijst met licentiepunten [wp-svg-icons icon=”arrow-right-3″ wrap=”i”]


 

ASM-instructeursopleiding Advanced
Al deze bonden en beroepsorganisaties erkennen het belang van een optimale talentontwikkeling voor betere prestaties, minder blessures, meer creativiteit en meer plezier. Dat is precies waar het eerste niveau van bekwaamheid in de ASM Academy over gaat. Onderwerpen als een breed motorische ontwikkeling, de groeispurt (biologische leeftijd/PHV) en transfers of learning worden uitvoerig behandeld. Door veel praktische en wetenschappelijke theorie en leuke, uitdagende praktijksessies krijgen de deelnemers een nieuwe manier van denken mee. Dit kunnen zij direct zelf toepassen in hun trainingen, lessen en/of behandelingen.
 
Aan het eind van de opleiding kunnen de deelnemers zelfstandig programma’s ontwerpen, verantwoorden en uitvoeren aan de hand van twee van de vijf transfers of learning van het ASM. Daarbij kennen de deelnemers de nieuwste inzichten van motorisch leren.

 


“DOOR HET BOEK TE LEZEN LEERDE IK DE ABC’S VAN HET ASM. NA DE OPLEIDING BEGRIJP IK HET HELE ALFABET EN KAN IK HET ZELF STRUCTUREEL TOEPASSEN.”

– Trainer / ASM-instructeur Advanced (2018)


 

Meer weten over de ASM-instructeursopleiding Advanced? Lees hier meer over de ASM-instructeursopleidingen.

Redactie ASM | Datum: 2019-08

 

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.