Inspiratiemiddag MBO Sport en Bewegen

Inspiratiemiddag MBO Sport en Bewegen

[spacer height=”150px” id=”3″]

Inspiratiemiddag MBO Sport en Bewegen

Van beweegarmoede naar beweegvaardigheid! Welke kansen biedt het Athletic Skills Model binnen de opleiding Sport en Bewegen?

 

Hoe krijg je de huidige generatie weer in beweging? Tijdens de inspiratiemiddag op donderdag 28 maart delen studenten en docenten hun ervaringen met het Athletic Skills Model (ASM) en de toepassing daarvan in het keuzedeel Instructeur overige sporten. Je komt er achter wat het ASM voor jou kan betekenen. René Wormhoudt, grondlegger van het ASM, is een van de gastsprekers. Je bent van harte welkom!

Bekijk uitnodiging
 

Athletic Skills Model
Beweegarmoede van de huidige generatie is een maatschappelijk probleem. In samenwerking met het ASM is op MBO College Poort in Almere met succes een pilot gestart waarbij ASM wordt gebruikt in het keuzedeel Instructeur overige sporten. Tijdens het door ASM samengestelde en gecertificeerde programma, worden spel en plezier gekoppeld aan motorisch leren, met aandacht voor gezondheid, welzijn en prestatie. Deze unieke en vernieuwende aanpak moet bijdragen aan de maatschappelijke problematiek van beweegarmoede en zorgen voor meer beweegvaardigheid. Jouw studenten ook?

Programma
16:30 Inloop en ontvangst
17:00 Start inspiratiemiddag met o.a. René Wormhoudt, Founder ASM & PT Nederlands elftal, KNVB.
19:00 Buffet
19:30 Rondleiding AKT-ruimtes (facultatief)
20:30 Einde
 
Locatie
MBO College Poort. Winterspelenplein 25. Almere Poort.

Aanmelden
De inspiratiemiddag is voor opleidingsmanagers, teamleiders en docenten van opleidingen Sport en Bewegen niveau 4 (max. 3 per opleiding) en is helemaal gratis.


Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.