INSCHRIJVING GEOPEND: Eerste data opleidingen ASM Academy 2022 bekend

INSCHRIJVING GEOPEND: Eerste data opleidingen ASM Academy 2022 bekend

Vind je het hoog tijd alles te weten te komen over het ASM en in 2021 net de boot gemist? Of zoek je extra verdiepende kennis? Je kan je nu weer aanmelden voor de nieuwe opleidingen van de ASM Academy in 2022. Schrijf je in voor de leukste opleidingen vol theorie en praktijk.


COVID-19

Bij alle opleidingen volgen we altijd de actuele richtlijnen van het RIVM. De locale maatregelen kunnen per locatie wisselen. Bij inschrijving brengen we alle deelnemers continu op de hoogte van eventuele aanpassingen.


ASM-BELEIDSOPLEIDING

In 2021 slaagde de eerste lichting beleidsmakers, ondernemers en bestuurders voor de nieuwe ASM-beleidsopleiding. De opleiding bestaat uit vier bijeenkomsten op diverse locaties in Nederland waar het ASM al flink voet aan de grond heeft gezet. Tijdens de bijeenkomsten ontwikkel je een eigen projectplan waarmee je zorgt voor een duurzame en kwalitatieve toepassing van het ASM in het sport- en beweegbeleid.

MEEST GEKOZEN!

ASM-INSTRUCTEURSOPLEIDINGEN

2132 professionals in de sport, het onderwijs en de fysiotherapie gingen je al voor en profiteren daar dagelijks van tijdens hun gymlessen, trainingen en revalidatieprogramma’s. Zorg dat je bij blijft en leer ook alles over het ASM en de Schijf van 10. Start in de ASM-instructeursopleiding Advanced of volg de vervolgopleiding tot ‘ASM-instructeur Specialist’. Schrijf je in bij de opleidingen in Amsterdam, Almere, Zeist of Den Haag.

NIEUW!

MASTERS OF MOVEMENT COMMUNITY OF LEARNERS

Leer van de besten uit het vak. Stel samen met aanvoerder Gregory Sedoc tijdens de masterclasses je vragen aan topcoaches, topwetenschappers en topmedici om altijd een stap voor te blijven. Sluit je aan bij de unieke Community of Leaners by ASM en blijf op de hoogte van de meest actuele wetenschappelijke en praktische inzichten op het gebied van sporten, bewegen, revalideren. Maak nog tot eind 2021 gebruik van de instapkorting en profiteer in het nieuwe jaar direct van exclusieve community-voordelen.

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.