Gymspiratie ASM Graphics Contest

Gymspiratie ASM Graphics Contest

[spacer height=”150px” id=”3″]

Gymspiratie ASM Graphics Contest

Ontwerp en win je eigen ASM Graphic!

 

Is jouw gymzaal, praktijkruimte, hal of sportzaal ook toe aan extra creativiteit op de muur? En heb jij zelf een gaaf idee wat je zou willen? Doe mee met de Gymspiratie ASM Graphics Contest en win je eigen ontworpen ASM Graphic.

 

In samenwerking met Gymspiratie organiseren we een wedstrijd waarbij je kans maakt om je zelf ontworpen ASM Graphic te krijgen. Alleen of samen met je collega’s kan je een eigen ontwerp inzenden waarmee je de muur multifunctioneel kan gebruiken in je lessen, trainingen of behandeldingen. Na een selectie kan gestemd worden op de het beste ontwerp. De winnaar krijgt de ASM Graphic gratis opgehangen, een gratis plek in een van de ASM-instructeursopleidingen én alle finalisten krijgen jaar premium lidmaatschap op Gymspiratie.nl!

Meer info en meedoen

Meer weten over ASM Graphics? Klik dan hier.

[spacer height=”50px” id=”4″]


[spacer height=”50px” id=”4″]

Op deze wedstrijd zijn algemene voorwaarden van toepassing. Lees voor je een inzending doet de algemene voorwaarden goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.