Guus Hiddink en Prof. dr. Keith Davids verzorgen kick-off Masters of Movement

Guus Hiddink en Prof. dr. Keith Davids verzorgen kick-off Masters of Movement

Guus Hiddink was afgelopen 5 november een van de sprekers tijdens de eerste landelijke netwerkbijeenkomst voor ASM-instructeurs. Tachtig instructeurs kwamen deze dag bij elkaar in het Olympisch Stadion om zich te laten bijpraten en ervaringen te delen. Hiddink, ex-bondscoach van het Nederlands elftal en winnaar van de Europa Cup voor landskampioenen met PSV, heeft aangegeven pal achter de visie van het ASM te staan dat jong en oud meer en gevarieerder moeten bewegen. De deelnemers konden zich verder ook laten inspireren door de keynote over Nonlinear Pedagogy van Prof. dr. Keith Davids en ontvingen de primeur van het nieuwe concept Masters of Movement van de ASM Academy.

In de afgelopen jaren hebben ruim 2.000 professionals in de sport, het onderwijs en de gezondheidszorg zich bijgeschoold met het Athletic Skills Model. Onder hen enkele met inmiddels diverse officiele certificaten op zak. De landelijke netwerkbijeenkomst gold als kick-off voor het nieuwe bijscholingsconcept van de ASM Academy dat in 2022 van start gaat: Masters of Movement, waarbij binding van ASM-instructeurs en een leven lang leren onder leiding van de besten in het vak centraal staat.

Foto’s: Olaf Kraak

"We willen de kennis en ervaringen van experts continu beschikbaar maken voor de professional van nu."

Prof. dr. Geert Savelsbergh.
Founder ASM en initiatiefnemer Masters of Movement.

Masters of Movement; Community of Learners

Stel je eens voor.. Je kan alles vragen aan topcoaches, topwetenschappers en topmedici. Denk aan Prof. dr. Jean Cote (Canada), onderzoekers naar kijkgedrag bij de New York Yankees, Prof. dr. Wolfgang Schollhorn (Duitsland), Peter Heerschop, Dr. Guus Hiddink en Prof. dr. Margriet Sitskoorn. Of denk aan de grootste atleet van Nederland: Sander Aarts. Wat zou je willen weten om de volgende stap in je ontwikkeling te zetten? Vanaf 2022 is het mogelijk tijdens de masterclasses van de Masters of Movement. De Masters of Movement is een blijvende Community of Learners welke bestaat uit jaarlijkse masterclasses. Geert Savelsbergh, founder van het ASM en initiatiefnemer van de Masters of Movement ligt toe: “We willen de kennis en ervaringen van experts continu beschikbaar maken voor de professional van nu. Zo creëren we een ultieme vorm van een leven lang leren.”

Gregory Sedoc

Naast de lijst gastsprekers volgde nog een bijzondere bekendmaking: Gregory Sedoc zal het komende jaar fungeren als aanvoerder van de Community of Learners. Sedoc volgde enkele jaren geleden zelf al de ASM-instructeursopleiding Advanced en in mei van dit jaar besteedde de voormalig Olympiër en TV-analist al ruim aandacht aan het Athletic Skills Model in zijn programma Sportlab Sedoc. Niet voor niets dat Sedoc daarom gevraagd is om de brug te slaan tussen de deelnemers uit de praktijk en de topwetenschappers, topcoaches en topmedici. 

Inschrijving geopend

Met de lancering is ook direct de inschrijving geopend. Iedereen met een officieel certificaat van de ASM Academy kan zich inschrijven voor een jaar deelname. De snelle beslissers ontvangen dit kalenderjaar nog €100,- korting op hun inschrijving, wat neer komt op een totaal van €595,-, vrijgesteld van BTW. Daarmee hebben ze toegang tot alle masterclasses en profiteren ze van exclusieve community voordelen gedurende het jaar.

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.