Gratis webinar Skills Garden

Gratis webinar Skills Garden

Maak kennis met de verrassende visie op de inrichting van de openbare ruimte waar iedereen het over heeft. Skills Garden® is dé Nederlandse innovatieve hardware vanuit het Athletic Skills Model. Om veelzijdig te sporten, spelen, bewegen en elkaar te ontmoeten. Bekend van o.a. Almere, het Princes Maxima Centrum en het thema van vele nieuwe gebiedsontwikkelingen in diverse gemeenten in Nederland waaronder in Amsterdam, Enschede, Veendam en Den Haag. Skills Garden is een concept van de Athletic Skills Company in samenwerking met Kragten. Onze experts vertellen je er graag meer over in ons gratis webinar.

We zien u graag op 9 of 14 juli bij ons Webinar Skills Garden

Tijdens dit Webinar nemen wij u mee in de onderliggende visie van de Skills Garden en kijken naar het proces dat wij samen met onze opdrachtgevers doorlopen. Skills Garden is een op maat gemaakte leef- en beweegomgeving die uitnodigt tot bewegen, sporten, samenzijn, beleven en participeren! U zult zien dat er voor iedere gemeente, ieder plek en ieder budget een uitdagende omgeving kan worden gerealiseerd!


Skills Garden is een voorziening in de openbare ruimte waar mensen sporten, bewegen, ontmoeten en samen zijn. Een sociale infrastructuur, die mensen aantrekt en sociale cohesie bevordert. Een plek voor jong en oud waar gedurende de hele week, de klok rond, activiteit is. Aandacht voor de vormgeving zorgt ervoor dat het een fijne omgeving is om te verblijven en te ontmoeten.


De Skills Garden is geschikt voor iedereen: valide en mindervaliden, jeugd, adolescenten, volwassenen en senioren die georganiseerd of ongeorganiseerd bewegen: iedereen kan terecht in de Skills Garden. Groepen vanuit scholen, sportverenigingen, brandweer, politie, gezondheidscentra, buurtsportcoaches en mantelzorgers kunnen hier terecht om hun trainingen of beweegprogramma’s uit te voeren. De Skills Garden is een geïntegreerde omgeving voor iedereen!

Sprekers

 

Martijn Postuma

Manager Skills Garden en PLAYCE bij de Athletic Skills Company.

Tommy van den Dungen

Projectadviseur Skills Garden bij Kragten Adviesbureau.

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.