ASM Graphics

Plak en play


Bekijk de video


“De muur is in”

Een stimulerende en uitdagende omgeving

Bij veel indoor sport- en beweegvoorzieningen kennen de vloeren een grote variatie aan lijnen en kleuren. De muren blijven daarentegen nog achter. Met ASM Graphics breng je creativiteit in de ruimte en betrek je de muur bij de inrichting. Zo haal je meer rendement uit je accommodatie.

Geef kleur aan je training, les of behandeling

Voor elke muur een passende creatie

We hebben een aantal standaard ASM Graphics ontwikkeld om bestaande sport en beweeglocaties een ASM “look en feel” te geven en gerichter in te zetten voor multifunctioneel gebruik.

Oneindig veel mogelijkheden, oneindig veel plezier

Bewust ontworpen om onbewust uit te dagen

Verschillende impliciete vormen van leren zitten verwerkt in het design van de ASM Graphics. Tegelijkertijd helpen we je graag op weg via de bijgeleverde QR-codes. Zo heb je altijd inspiratie en oefeningen/spelvormen bij de hand.Referenties


Standaard ASM Graphics XL

Circles


Afmeting: 4,8 x 1,25 meter (bxh)
Plaatsing: Middelpunt 150cm vanaf de grond

 

Blocks


Afmeting: 3 x 2,1 meter (bxh)
Plaatsing: Direct vanaf de grond

 

Numbers


Afmeting: 3 x 2,1 meter (bxh)
Plaatsing: Direct vanaf de grond

 

Ace


Afmeting: 3 x 2,1 meter (bxh)
Plaatsing: Direct vanaf de grond

 

Standaard ASM Graphics XS

Plus


Afmeting: 1,8 x 1,8 meter (bxh)
Plaatsing: Direct vanaf de grond

 

Ladder


Afmeting: 0,6 x 2,1 meter (bxh)
Plaatsing: Direct vanaf de grond

 

Tower


Afmeting: 0,6 x 2,4 meter (bxh)
Plaatsing: Direct vanaf de grond

 

Introductieprijzen


De standaard ASM Graphics XL en XS zijn speciaal ontworpen om laagdrempelig ASM te integreren in elke ruimte. De introductieprijs voor een ASM Graphic XL is €795 ex BTW en voor een ASM Graphic XS is €495 ex BTW bij afname van 1 ASM Graphic. Deze prijs is inclusief levering op folie en bevestiging ter plaatse, uitgaande van een glad afgewerkte ondergrond met goede verfhechting. Je mag uiteraard zelf bepalen waar de ASM Graphic wordt geplaatst. ASM Graphics kunnen voor een vooraf af te spreken meerprijs ook op andere ondergronden bevestigd worden, zoals steen. De ASM Graphic wordt dan eerst geprint op een plaat die vervolgens aan de wand wordt bevestigd. Neem hiervoor contact op met ASM.


ASM kan ook adviseren hoe de ASM Graphics het beste tot hun recht komen in de ruimte. Maatwerk is mogelijk: van een wandadvies tot een volledige voorstel voor de inrichting en ontwerp van jouw school, sportclub, revalidatiecentrum, sportschool, zwembad, dagverblijf, kantoor of woonruimte.
 
Voor meer informatie en bestellen, neem contact op met ASM.


Wil je nog meer uit ASM Graphics halen, volg dan de ASM-instructeursopleiding Advanced in de ASM Academy . Na het volgen van de ASM-instructeursopleiding krijg je gratis toegang tot het Athletic Skills Platform waar je samen met meer dan 700+ professionals je inspiratie kan delen.

Interesse in ASM Graphics in jouw school, sportclub, revalidatiecentrum, sportschool, zwembad, dagverblijf, kantoor of woonruimte?
Neem contact op met ASM.


Inspiratie

Selecteer jouw ASM Graphic voor voorbeeldspelen / -oefeningen


 

 

 

 

 
© Athletic Skills Model (ASM). Alle rechten voorbehouden. Deze afbeeldingen mogen niet gekopieerd, geproduceerd, verspreid of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke toestemming van ASM.


NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.