ASM Graphics

PLAK & PLAY

De muur is in!

Ga voor een omgeving die uitdaagt tot bewegen

Veel sport- en speelaccommodaties kennen leuke variaties qua kleuren, vormen en toestellen. Van speellijnen in de gymzaal tot speeltoestellen op het plein of in de wijk. De muren blijven daarentegen nog achter. Met de ASM Graphics breng je creativiteit op de verticale vierkante meters en betrek je de muur bij de inrichting van de gymzaal, het schoolplein, de gang, de aula, de behandelkamer, het zwembad, de fitnessruimtes, de kantine, het kantoor, …

ASM Graphics XL

Ace I
3m x 2,1m
Ace II
3m x 2m
Ace III
3m x 2,1m
Numbers
3m x 2,1m
Blocks I
3m x 2,1m
Blocks II
3m x 1,85m
Target
3m x 1,66m
Circles
3,95m x 1,21m
Sunset
3m x 1,73m

© Athletic Skills Company. Alle rechten voorbehouden.

ASM Graphics XS

Ladder
0,6m x 2,1m
Hexagon
1,6m x 1,66m
Plus I
1,8m x 1,8m
Plus II
1,8m x 1,8m
Tower
0,6m x 2,4m

© Athletic Skills Company. Alle rechten voorbehouden.

Geef kleur aan je training, les of revalidatie

Meer variatie en redement in elke ruimte

Om de ‘look and feel’ van het ASM eenvoudig toe te passen in bestaande of nieuw te bouwen ruimtes of pleinen zijn een aantal ASM Graphics ontworpen die zorgen voor meer gevarieerd gebruik en meer rendement.

De standaard ASM Graphics zijn exclusief verkrijgbaar bij Janssen-Fritsen. Wil je een eigen ASM Graphic ontwerp op maat of ontwerpadvies voor (akoestische) wanden voor binnen en/of buiten. Neem dan contact met ons op.

Geef kleur aan je training, les of revalidatie

Meer variatie en redement in elke ruimte

Om de ‘look and feel’ van het ASM eenvoudig toe te passen in bestaande of nieuw te bouwen ruimtes of pleinen zijn een aantal ASM Graphics ontworpen die zorgen voor meer gevarieerd gebruik en meer rendement. Elke ASM Graphic is voorzien van een QR code die je op weg helpen met leuke voorbeeldoefeningen/-spellen.

Op zoek naar meer?

Onze ontwerp experts staan voor je klaar om het ASM toe te passen in jou accommodatie-ontwerp en -inrichting! Neem contact met ons op voor meer informatie

Inspiratie

We geloven erin dat onze ontwerpen elke beweger kunnen uitdagen om op een leuke manier, gevarieerd te kunnen sporten, spelen en bewegen. Er zijn geen vaste spellen, regels of richtlijnen voor het gebruik van de ASM Graphic. Wil je wat inspiratie om je op weg te helpen? Klik dan op de ASM Graphic en bekijk voorbeelden van oefeningen en spellen die anderen hebben bedacht. Heb je zelf een leuk idee? Stuur deze dan in!


NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.