Finale Gymspiratie ASM Graphics Contest

Finale Gymspiratie ASM Graphics Contest

[spacer height=”150px” id=”3″]

Finalisten Gymspiratie ASM Graphics Contest

Breng nu je stem uit!

 

Vanaf vandaag kan je stemmen op de finalisten van de Gymspiratie ASM Graphics Contest. Maak een keuze uit de zes finalisten en help hen hun eigen ontwerp te winnen. Deze krijgen zij gratis op de muur geplakt op een locatie naar keuze. Daarbij krijgt de winnaar ook nog een plek in een ASM-instructeursopleiding! Wie heeft het mooiste, beste, leukste en meest uitdagende ontwerp volgens jou?

 

Team Sportservice Den Helder

 

Amstelveen Sport

 

RSG Enkhuizen

 

De Strandwacht

 

De Nutsschool Oldenzaal

 

Wilhelminacollege

 

 

Gymspiratie ASM Graphics Contest
In samenwerking met Gymspiratie organiseren we een wedstrijd waarbij je kans maakt om je zelf ontworpen ASM Graphic te krijgen. Alleen of samen met je collega’s kan je een eigen ontwerp inzenden waarmee je de muur multifunctioneel kan gebruiken in je lessen, trainingen of behandeldingen. Na een selectie kan gestemd worden op de het beste ontwerp. De winnaar krijgt de ASM Graphic gratis opgehangen, een gratis plek in een van de ASM-instructeursopleidingen én alle finalisten krijgen jaar premium lidmaatschap op Gymspiratie.nl!

 

ASM Graphics
Bij veel indoor sport- en beweegvoorzieningen kennen de vloeren een grote variatie aan lijnen en kleuren. De muren blijven daarentegen nog achter. Met ASM Graphics breng je creativiteit in de ruimte en betrek je de muur bij de inrichting. Zo haal je meer rendement uit je accommodatie. We hebben een aantal standaard ASM Graphics ontwikkeld om bestaande sport en beweeglocaties een ASM “look en feel” te geven en gerichter in te zetten voor multifunctioneel gebruik. Verschillende impliciete vormen van leren zitten verwerkt in het design van de ASM Graphics. Tegelijkertijd helpen we je graag op weg via de bijgeleverde QR-codes. Zo heb je altijd inspiratie en oefeningen/spelvormen bij de hand. Meer weten over ASM Graphics? Klik dan hier.

Datum: 2019-05/01

 

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.