Een korte kennismaking met onze nieuwe collega: Larissa Wattilete

Een korte kennismaking met onze nieuwe collega: Larissa Wattilete

Een nieuw gezicht bij de ASM-familie! Sinds 1 maart richt Larissa Wattilete (27) zich op de ontwerpkant en op het uitwerken van tekeningen voor bijvoorbeeld de Skills Gardens en nieuwe ideeën voor schoolpleinen. Met haar achtergrond is ze geknipt voor het werk. “Ik heb de ALO in Nijmegen afgerond en deed daarna de KNVB-trainerscursus. Vervolgens ging ik aan de slag als buurtsportcoach. Dat wilde ik dolgraag en doe ik naast mijn werk voor het ASM nog steeds, maar ook de creatieve sector trok mij. Daarom heb ik nog de opleiding interieurvormgeving en de premaster bouwtechniek gevolgd.”

De combinatie van sport en ontwerp maken het ASM tot een logische stap. Momenteel is Larissa bezig met de vormgeving en maatvoering van uitdagende velden en coatings die het ASM in samenwerking met Pleinplakkers gaat aanbieden voor schoolpleinen. “En door mijn ALO-opleiding kan ik ook door de ogen van een gymdocent naar zulke ontwerpen kijken, dat is leuk. Ik hoop dat het sportieve en creatieve in mijn werk mooi blijven samenkomen, waardoor we heel veel kinderen én volwassenen aan het bewegen krijgen en houden. Zeker met mijn expertise vanuit de ontwerpkant denk ik daar een steentje aan bij te kunnen dragen. Op naar een mooie toekomst!”

De eerste kennismaking van Larissa met de toepassing van het ASM in het ontwerp van sport- en beweegvoorzieningen vond plaats tijdens de opnames van de PLAYCE School op de Sterrenschool in Zevenaar. Op naar nog meer uitdagende en veelzijdige gymzalen voor het bewegingsonderwijs en kinderdagverblijven.

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.