De Nutsschool Oldenzaal winnaar Gymspiratie ASM Graphics Contest

De Nutsschool Oldenzaal winnaar Gymspiratie ASM Graphics Contest

[spacer height=”150px” id=”3″]

De Nutsschool Oldenzaal winnaar Gymspiratie ASM Graphics Contest

GEFELICITEERD!

 

De stemmen zijn geteld en er is een dikke winaar: De Nutsschool Oldenzaal wint met 1691,75 stemmen de Gymspiratie ASM Graphics Contest! Zij krijgen hun inzending op een plek naar keuze en een gratis plek in de ASM-instructeursopleiding.

 

Inzending De Nutsschool Oldenzaal

 


2e plek
1142,75 stemmen

Wilhelminacollege

 

3e plek
674,5 stemmen

Team Sportservice Den Helder

 

Gymspiratie ASM Graphics Contest
In samenwerking met Gymspiratie organiseerden we een wedstrijd waarbij je kans maakte om je zelf ontworpen ASM Graphic te krijgen. Alleen of samen met je collega’s kon je een eigen ontwerp inzenden waarmee je de muur multifunctioneel zou kunnen gebruiken in je lessen, trainingen of behandeldingen. Na een selectie kon gestemd worden op de het beste ontwerp. De Nutsschool Oldenzaal krijgt de ASM Graphic gratis opgehangen, een gratis plek in een van de ASM-instructeursopleidingen én alle finalisten krijgen jaar premium lidmaatschap op Gymspiratie.nl!

 

ASM Graphics
Bij veel indoor sport- en beweegvoorzieningen kennen de vloeren een grote variatie aan lijnen en kleuren. De muren blijven daarentegen nog achter. Met ASM Graphics breng je creativiteit in de ruimte en betrek je de muur bij de inrichting. Zo haal je meer rendement uit je accommodatie. We hebben een aantal standaard ASM Graphics ontwikkeld om bestaande sport en beweeglocaties een ASM “look en feel” te geven en gerichter in te zetten voor multifunctioneel gebruik. Verschillende impliciete vormen van leren zitten verwerkt in het design van de ASM Graphics. Tegelijkertijd helpen we je graag op weg via de bijgeleverde QR-codes. Zo heb je altijd inspiratie en oefeningen/spelvormen bij de hand. Meer weten over ASM Graphics? Klik dan hier.

Datum: 2019-05/01

 

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.