Congres 2017

Congres 2017

[spacer height=”150px” id=”3″]

ASM Congres 2017

Creativiteit


Met volle zalen, interessante discussies, leuke workshops en vooral heel veel enthousiaste sportprofessionals kunnen wij als organisatie spreken van een zeer geslaagd ASM-Congres. Wij hopen dat u net zoveel genoten heeft als wij en wij willen u graag bedanken voor uw deelname. Want door uw deelname helpt u mee aan een beter bewegend Nederland.


Bekijk de aftermovie [wp-svg-icons icon=”play” wrap=”i”]


[metaslider id=”2723″]

Bekijk alle foto’s
 

‘Creativiteit’

Het ASM stimuleert de motorische creativiteit en het aanpassingsvermogen van elke beweger. Het blijkt dat creative bewegers meer speeluren maken naast de reguliere training, maar hoe kan je dit toepassen in je eigen training, les of behandeling?

Op 24 november 2017 organiseert het Athletic Skills Model (ASM) een internationaal congres voor professionals in de breedtesport, topsport, bewegingsonderwijs en de gezondheidszorg. Onder leiding van dagvoorzitter Kees Jansma zullen de ASM founders en topdeskundigen hun kennis en ervaring delen over de ontwikkelingen en wetenschap omtrent talentontwikkeling. Daarnaast geven de parallelsessies praktische inzichten over de toepassing van het ASM. Al met al een complete dag van wetenschap tot en met praktijk!

 

Datum: 24 november 2017.

Locatie: ALO, Dokter Meurerlaan 8, Amsterdam.

Tijd: Inloop 16:00; Start congres 16:30; Einde 22:30.

Early bird prijs (aanmelden t/m 13 oktober): €175,- incl. eten (€125,- voor deelnemers die de ASM instructeursopleiding hebben gevolgd).

Prijs (aanmelden vanaf 14 oktober): €225,- incl. eten (€175,- voor deelnemers die de ASM instructeursopleiding hebben gevolgd).

Accreditatie: Atletiekunie: 4 pt. KNLTB: 4 pt. KNVB: 2 pt. Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF): 4pt.

Aanmelden (uitverkocht!)


 

Speakers

Keynote: Prof. Dr. Daniel Memmert

Fostering tactical creativity in team sports: What does that mean for coaches and PE teachers?

Prof. Dr. Daniel Memmert sprak in oktober op het congres van FC Barcelona en het is ons gelukt om hem naar Nederland te halen voor het ASM Congres 2017! Daniel is professor en hoofd van het Insititute of Cognitive and Team/Racket Sport Research aan de German Sport University Cologne. Hij heeft een uitgebreide sportachtergrond waaronder voetbal, tennis, snowboarden en skiën. Daarnaast heeft hij 16 jaar coach ervaring en is hij onderdeel van meer dan 150 publicaties en ruim 40 boeken. Daniel Memmert houdt zich bezig met onderzoek naar creativiteit en probleemoplossend vermogen van sporters. Hij onderzoekt de factoren die dit beïnvloeden en hoe deze te ontwikkelen door middel van training.

‘What I am interested in is how the player reads and responds to the ever changing dynamics of the game, the organisation of information and action trough perception and decision making and the flexibility to adapt to changing circumstances trough high quality adaptive behaviour.’

Memmert, D. (2015).

 

Keynote: Edwin Goedhart

‘Creativiteit kan niet zonder diversiteit.’

Na leiding gegeven te hebben aan de medische staf van Ajax, AZ en Vitesse, is Edwin Goedhart nu manager sportgeneeskunde bij de KNVB en teamarts van het Nederlands elftal. Onder leiding van Edwin is op de KNVB Campus het Voetbal Medisch Centrum ontwikkeld. Daarin heeft hij het Athletic Skills Model (ASM) geïntegreerd in de sportrevalidatie met de inrichting van de revalidatiestraat en Athletic Skills Track. De kennis en ervaring van Edwin leveren al jaren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het ASM en dat zal hij opnieuw doen tijdens het congres. Ben je fysiotherapeut, coach of docent? De presentatie van Edwin ‘creativiteit kan niet zonder diversiteit’ zal je inspireren en motiveren.


 David Endt

‘Topsport is kunst!?’

David End is voormalig teammanager van Ajax. Nu is hij schrijver van diverse boeken over voetbal, columnist van Het Parool, journalist en TV-commentator bij Eurosport.

 

Aanmelden (uitverkocht!)


 

Paneldiscussie

Met o.a. Max Caldas, Gido Vermeulen, Nicolien Sauerbreij en Jari Litmanen!

 

Dagvoorzitter Kees Jansma zal met de nodige kritische vragen, interesse en humor, fungeren als interviewer van onze gasten! Samen met de deelnemers halen we alle kennis en ervaring van de experts boven water en krijg je unieke inzichten die niet in boeken te vinden zijn. Dus wat wil jij nog weten over creativiteit en talentontwikkeling? Jouw vraag bepaalt!
Blijf op de hoogte via Facebook en Twitter om te weten wie nog meer aansluiten bij deze paneldiscussie!


 
ASM-Experience

 
Ervaar de innovaties van het ASM zelf in de ASM-Experience! Een zaal volledig ingericht om alle producten uit te proberen. De Adaptaball voor voetbal, hockey en handbal, de ASM REV3RSE en de MQSchoolTest.


 

Parallelsessies

 

Naast het plenaire gedeelte, bevat het ASM Congres 2017 een bijzonder aanbod aan parallelsessies die je niet wilt missen! Je hoeft gelukkig niet te kiezen. Aan de hand van drie rondes doorloopt iedereen elke sessie zodat je volledig op de hoogte bent. Onder leiding van experts uit de praktijk zoomen we in op drie verschillende thema’s en geven we je de best mogelijke ervaring van het ASM in de praktijk.

 

1
‘Basic Movement Skills through dance’

Sander Plomp is opleidingsdocent Bewegen en Muziek op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Amsterdam. Hij leert je dat bewegen op muziek meer is dan alleen dans en goed is voor elke sport(er). Daarbij is het uitdagend en leuk om te doen! Laat je in inspireren tijdens deze sessie over hoe je op een eenvoudige manier de Basic Movement Skills van het ASM bij jouw sporters kan ontwikkelen met bewegen op muziek.

2
‘Motor learning in Tennis’

Paul van der Knaap is opleidingsdocent Tennis op het Nova college CIOS Haarlem en licentieopleider bij de KNLTB. Tennis is een veel gebruikte Donorsport voor vele sporten. Zie tijdens deze sessie hoe het ASM en de nieuwste inzichten van motorische leren kunnen worden toegepast in tennis. Ervaar praktische spelvormen en oefeningen die je de volgende dag direct zelf kan toepassen in jouw trainingen of lessen, binnen elke tak van sport.

3
‘Innovative Hockey’

Jaïr Levie en Maarten de Fockert zijn verantwoordelijk voor de jeugdopleiding van LSC Alecto en hebben op een originele wijze het ASM geïmplementeerd binnen hun vereniging. Daarnaast heeft het ASM, in samenwerking met Deventrade en Reece Australia, op het EK Hockey 2017 in Amsterdam de ASM REV3RSE hockeystick en Hockey Adaptaball gelanceerd. In deze sessie zie je hoe je deze innovatieve materialen gebruikt binnen hockey en hoe je het ASM kan implementeren bij jouw organisatie.


 

Aanmelden ASM Congres 2017

UITVERKOCHT!

 

Deel dit bericht:

Luister terug.

Luister terug.

Luister terug.

Luister terug.

Luister terug.

Luister terug.

Inspiratievideo's voor de gymles in je inbox 📥

Lukt het aanmelden niet? Mail je voornaam en achternaam en voor welke video’s je wilt aanmelden naar contact@athleticskillsmodel.nl

Met het insturen bevestig je op de hoogte zijn van onze privacyverklaring en word je automatisch toegevoegd aan de nieuwsbrief van de Athletic Skills Company. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderaan de mailings. Met het uitschrijven schrijf je jezelf ook uit voor mailings over de  inspiratievideo’s voor de gymles.

De beste oefenstof voor de warm-up met ouderen in je inbox 📥

Met het insturen bevestig je op de hoogte zijn van onze privacyverklaring en word je automatisch toegevoegd aan de nieuwsbrief van de Athletic Skills Company. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderaan de mailings. Met het uitschrijven schrijf je jezelf ook uit voor mailings over de ASM-OldStars video’s.

Lukt het aanmelden niet? Mail dan je e-mail, voornaam en achternaam naar contact@athleticskillsmodel.nl

Inschrijven

ASM-OLDSTARS TRAINERSCURSUS

Bekijk beschikbare data en locaties >
Wat is de Masters of Movement Community of Learners? >

Contactgegevens.Over jou.


Je hebt de keuze uit unisexmaten, van S t/m XL. Bij twijfel, kies dan een maat kleiner. 

 

Maat | Lengte/Breedte

S | 70.5/47. M | 72/50. L | 73.5/53. XL | 75/56. 2XL | 76,5/59


Betaling.Indien je werkgever betaalt, vul dan onderstaande velden in. Zo niet, ga dan door naar stap 4.
Let op: Controleer bij je organisatie voor de juiste factuur- en contactgegevens.

Voorwaarden.De beste oefenstof in je inbox 📥

Ontvang de 3-delige selectie van de bijna 100 spel- en oefenvormen om direct toe te passen.

Samengesteld op het Athletic Skills Platform. 

Met het insturen bevestig je op de hoogte zijn van onze privacyverklaring en word je automatisch toegevoegd aan de nieuwsbrief van de Athletic Skills Company. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderaan de mailings. Met het uitschrijven schrijf je jezelf ook uit voor mailings over VoetbalFit.

Lukt het aanmelden niet? Mail dan je e-mail, voornaam en achternaam naar contact@athleticskillsmodel.nl

Inschrijven

MASTERS OF MOVEMENTTM

Contactgegevens.Over jou.


Dieetwensen
💚🌱 We bieden standaard een vegetarische optie. Heb je aanvullende dieetwensen/allergien, laat het hieronder weten.

Je hebt de keuze uit unisexmaten, van S t/m XL. Bij twijfel, kies dan een maat kleiner. 

 

Maat | Lengte/Breedte

S | 70.5/47. M | 72/50. L | 73.5/53. XL | 75/56. 2XL | 76,5/59


Betaling.Indien je werkgever betaalt, vul dan onderstaande velden in. Zo niet, ga dan door naar stap 4.
Let op: Controleer bij je organisatie voor de juiste factuur- en contactgegevens.

Voorwaarden.Inschrijven

ASM INSTRUCTEURSOPLEIDING SPECIALIST

Bekijk beschikbare data en locaties>
Wil je inschrijven voor de combinatie met 12 maanden Masters of Movement voor 1190 €995,-? Klik dan hier

Contactgegevens.Over jou.


Dieetwensen
💚🌱 We bieden standaard een vegetarische optie. Heb je aanvullende dieetwensen/allergien, laat het hieronder weten.

Betaling.Indien je werkgever betaalt (eventueel na afwijzing STAP-budget), vul dan onderstaande velden in. Zo niet, ga dan door naar stap 4.
Let op: Controleer bij je organisatie voor de juiste factuur- en contactgegevens.

Voorwaarden.GELUKT 🙌

Je inschrijving is gelukt! 

Je ontvangt een automatische bevestiging in je mailbox. Heb je niks ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Inschrijven

ASM INSTRUCTEURSOPLEIDING ADVANCED

Bekijk beschikbare data en locaties>

Contactgegevens.Over jou.


Dieetwensen
💚🌱 We bieden standaard een vegetarische optie. Heb je aanvullende dieetwensen/allergien, laat het hieronder weten.

Je hebt de keuze uit unisexmaten, van S t/m XL. Bij twijfel, kies dan een maat kleiner. 

 

Maat | Lengte/Breedte

S | 70.5/47. M | 72/50. L | 73.5/53. XL | 75/56. 2XL | 76,5/59


Betaling.Indien je werkgever betaalt, vul dan onderstaande velden in. Zo niet, ga dan door naar stap 4.
Let op: Controleer bij je organisatie voor de juiste factuur- en contactgegevens.

Voorwaarden.NIEUWSBRIEF

Het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.