Bestel nu je eigen set Schijf van 10! magneten!

Om ASM-instructeurs te ondersteunen bij het informeren van hun leerlingen, patiënten of sporters, hebben we nu Schijf van 10 magneten. Extra handig om in één oogopslag je BMS-analyse te laten zien en welke beweegvormen geoefend worden. Zo zorg je voor meer bewustzijn bij de deelnemers en daarmee een duurzaam effect. Ze zijn vanaf nu online te bestellen!

– IN APRIL 10% KORTING! –

Bestel nu

Wie een duurzame bijdrage wilt leveren aan de motorische en fysieke ontwikkeling is gebaat bij goede en eenvoudige kennis. Gebruik de Schijf van 10! magneten bij je instructie aan sporters, leerlingen of patiënten. Laat beweeganalyses zien voor meer inzicht in het beweeggedrag en toon de behandelde beweegvormen op het lesbord of trainingsprogramma. Combineer de magneten met een extra set voor leuk spel memorie of verzamel een kwartet. Breng het gesprek over een gezond beweegpatroon op gang met de magneten als onderzetters in de personeelsruimtes, speel sjoel-curling of gebruik de magneten tijdens de rekenles.

De Schijf van 10! by Athletic Skills Model

De Schijf van 10! is de verzameling van de tien grondvormen van bewegen uit het Athletic Skills Model. Deze tien beweegvormen zijn samen belangrijk voor een veelzijdig beweegpatroon voor alle leeftijden en niveau’s. Aan de hand van gerichte analyses van sporten, activiteiten of beroepsprofielen kan inzicht gegeven worden in het huidige beweeggedrag en het biedt structuur voor een brede motorische ontwikkeling op maat. De wetenschappelijk en praktisch onderbouwde Schijf van 10 wordt toegepast in het het bewegingsonderwijs, de sport, de gezondheidszorg, de sector kunst en cultuur en binnen vitaliteitsprogramma’s in het bedrijfsleven.

 

Lees hier meer over de Schijf van 10!

Bestellen

Inhoud pakket:

  • 1 x set Schijf van 10 magneten Ø 10cm (‘1 Balanceren en vallen’; ‘2 Stoeien en vechten’; ‘3 Gaan en lopen’; ‘4 Springen en landen’; ‘5 Rollen, duikelen en draaien’; ‘6 Gooien, vangen, slaan en mikken’; ‘7 Trappen, schieten en mikken’; ‘8 Klimmen en klauteren’; ‘9 Zwaaien en slingeren’; ’10 Bewegen op – en maken van muziek’).
  • Draagzakje met trekkoord ‘Schijf van 10! by Athletic Skills Model’.
Prijzen zijn inclusief 21% BTW en verzending

Contactgegevens

Factuuradres

Op de verkoop zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.