Athletic Skills Platform met 6K video’s sneller dan ooit!

Athletic Skills Platform met 6K video’s sneller dan ooit!

Het Athletic Skills Platform met ruim 6.000 video’s van het ASM in de praktijk, heeft in het nieuwe jaar een aantal update’s gehad en is daardoor sneller dan ooit. Binnen een paar seconden kunnen ASM-instructeurs nu aan de hand van de ASM-bouwstenen zoals de Schijf van 10! op zoek naar duizenden inspirerende praktijkvoorbeelden van andere ASM-instructeurs. Daarnaast is er ook een nieuwe functionaliteit aan toegevoegd: filteren op locatie.

Inspire. Create. Share.

Altijd op de juiste plek.

Naast de vingervlugge snelheid zijn de zoekfilters aangevuld met diverse type sportaccommodaties zoals een gymzaal, sportveld, zwembad, atletiekbaan of schaatsbaan. Alle nieuwe video’s zijn voorzien van een accommodatie. Elke gebruiker kan zijn/haar eigen video nu ook voorzien van een accommodatie zodat de video beter gevonden kan worden. 

Zoek video’s aan de hand van de Schijf van 10! en alle andere bouwstenen uit het ASM, upload je eigen praktijkvoorbeelden en deel programma’s met collega’s, leerlingen/sporters of voor thuistraining. 

Het Athletic Skills Platform is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gigantische database met bijna 6.500 video’s. Stuk voor stuk inspirerende en eigen voorbeelden van de toepassing van het Athletic Skills Model in de praktijk van o.a. de leraar LO, trainer/coach, buurtsportcoach en fysiotherapeut. Het is daarmee een bijzondere database die dagelijks ruim 2.500 ASM-instructeurs verbindt en ondersteunt bij de toepassing van meer veelzijdig bewegen in hun trainingen, gymlessen en revalidaties.

One more thing?

We willen het Athletic Skills Platform continu voorzien van de belangrijkste wensen van ASM-instructeurs. Binnenkort werken we daarom aan een ‘like-button’ waarmee je verzekerd bent van de de beste en meest relevante video’s. Ben je ASM-instructeur en heb je een goed idee om het Athletic Skills Platform nog beter te maken? Deel je ideeën met ons via platform@athleticskillsmodel.nl.

TIP!

Voeg het Athletic Skills Platform toe aan je Home Screen. 

 

iOs

1. Login via Safari op je telefoon.

2. Klik op de ‘Share’ button van Safari.

3. Klik op ‘Add to Home Screen’ +. 

4. Geef een naam en klik op ‘Add’.

Android

1. Login via Chrome op je telefoon.

2. Klik op het menu van Chrome (•••).

3. Klik op ‘Add to Home Screen’.

4. Geef een naam en klik op ‘Add’.

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.