ASM Academy ontvangt het NRTO-keurmerk

ASM Academy ontvangt het NRTO-keurmerk

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat de ASM Academy voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee voldoet de ASM Academy aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

De ASM Academy verzorgd scholingen gericht op het Athletic Skills Model in de fysiotherapie, het onderwijs, de breedtesport en topsport. Daarnaast is er sinds 2021 ook een aparte opleiding speciaal voor beleidsmakers, projectleiders, vitaliteitsmanagers en teamleiders om het ASM duurzaam te implementeren in het sport- en beweegbeleid. Sinds 2022 is de ASM Academy ook gestart met de Masters of Movement Community of Learners; een groeiende groep beweegexperts die samen met aanvoerder Gregory Sedoc tijdens diverse masterclasses alles leren van de beste coaches, wetenschappers en medici uit binnen- en buitenland. 

STAP-budgetten

De toekenning van het NRTO-keurmerk is een van de laatste stappen voor de ASM Academy om in aanmerking te komen voor de STAP-subsidies. Met de STAP-budget subsidie kun je 1.000 euro aanvragen voor een opleiding. Je kunt deze subsidie gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen en je positie op de arbeidsmarkt te versterken. De subsidie heet STAP. Dit staat voor Stimulans ArbeidsmarktPositie. De verwachting is dat binnen enkele weken de laatste organisatorische voorwaarden worden getroffen om ook het beschikbare scholingsbudget in te zetten voor opleidingen over het Athletic Skills Model.

Volg een erkende opleiding

Instructeursopleiding

Maak je eigen beweegprogramma's voor de leukste en beste gymlessen, trainingen of revalidatie vanuit het ASM en de Schijf van 10!.

Meer informatie > 

Beleidsopleiding

Schrijf je eigen projectplan voor een duurzaam en kwalitatief sport- en beweegbeleid vanuit het ASM en bezoek best practices uit heel NL.

Meer informatie >

Workshop

Maak kennis met de andere manier van denken over bewegen met een inspirerende lezing en/of praktijkworkshop.

Meer informatie >

OldStars

Draag bij aan meer ouderenvriendelijke sportverenigingen met de aangepaste sport- en spelvormen voor ouderen.

Meer informatie >

Leer samen met aanvoerder Gregory Sedoc van de beste coaches, wetenschappers en medici uit binnen- en buitenland. Exclusief voor ASM-instructeurs.

Meer informatie >

Deel dit bericht:

NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.