#DesignedbyASM

Advies voor ontwerp en inrichting van je indoor en outdoor sport- en beweegvoorzieningen

Onderzoek, analyse en ontwerp van je beweegvriendelijke openbare ruimte voor alle leeftijden.

Maak van je buurt een beweegvriendelijke openbare ruimte voor veelzijdig bewegen, ontspanning, ontmoeting en sociale cohesie. Winnaar van SPORT FM Innovatieprijs en bekend van de projecten Almere Haven (2019), InHolland Haarlem (2021), Sportpark de Langeleegte Veendam (2022) en Den Haag (2022).

In samenwerking met:

Ontwerp en inrichting van je indoor of outdoor sportaccommodatie in de sport, het onderwijs en de zorg.

Maak van je renovatie of nieuwbouw een PLAYCE voor veelzijdig bewegen. Ga voor de uitdagende, uitnodigende en veelzijdige toepassing van het Athletic Skills Model in het ontwerp en richting van je gymzaal, multicourt, padelbaan, zwembad, sporthal, revalidatiestraat, of warming-up veld.

In samenwerking met:

Een greep uit onze opdrachtgevers

WIE GEEFT OM SOFTWARE, CREËERT EIGEN HARDWARE

Anders denken over bewegen, vraagt ook om anders denken over het ontwerp en inrichting van de beweegomgeving. Laat onze unieke en wetenschappelijk onderbouwde visie je inspireren om beter, langer en leuker te bewegen vanuit het Athletic Skills Model® en de Schijf van 10!®.


NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.