Bij de ASM Academy volg je leuke opleidingen vol theorie en praktijk om het ASM toe te passen in jouw trainingen, lessen of behandelingen. Voor de Leraar LO, trainer/coach, beweegagoog, fysiotherapeut, gezondheid sportconsulent, lifestyle coach, bewegingsconsulent, buurtsportcoach, combinatiefunctionaris, vitaliteitscoach, zweminstructeur en bewegingsdeskundige.

CRKBO Geregistreerde Instelling

ASM INSTRUCTEURSOPLEIDINGEN | WORKSHOP ASM

Bekijk de planning van de ASM-instructeursopleidingen


Alle in’s en out’s, voor de echte professional

ASM-instructeursopleidingen

Leer aan de hand van wetenschap, theorie en praktijk, het ASM structureel te implementeren binnen trainingen, lessen en behandelingen. In de instructeursopleidingen wordt vanuit de nieuwste wetenschappelijke en praktische inzichten geleerd zelfstandig beweegprogramma`s vanuit het ASM te ontwerpen, te verantwoorden en uit te voeren.

De ASM-instructeursopleiding bestaat uit drie niveau’s, met erkende certificering en vormt de basis van een gefundeerde toepassing van het ASM. Het is voor iedereen met een onderwijsbevoegdheid, een diploma fysiotherapie of een diploma trainer/coach in een tak van sport. Deze opleidingen zijn complementair op reeds aanwezige kennis en kunde van de professional.

Bekijk de ASM-instructeursopleidingen

 

In samenwerking met:


 


 

“NA DE OPLEIDING BEN IK HET LESGEVEN NOG VEEL LEUKER GAAN VINDEN”

 


Meer dan 1.000 trainers/coaches, docenten, buurtsportcoaches, fysiotherapeuten, beleidsmakers, zweminstructeurs, lifestylecoaches, bewegingswetenschappers en combinatiefunctionarissen gingen je al voor in de ASM-instructeursopleidingen!

 


Even kennismaken over de inhoud

Workshop ASM

Ben je geïnteresseerd in het ASM en wil je onderzoeken wat de andere manier van denken over bewegen van het ASM kan betekenen voor jouw organisatie? Via een workshop ASM kan je meer informatie krijgen over het Athletic Skills Model en de wetenschappelijke onderbouwing ervan. De workshop wordt altijd op locatie gegeven en is op maat gemaakt voor de doelgroep/organisatie. De kosten voor een op maat gemaakte workshop ASM zijn €850,-.

Neem contact op voor een workshop ASM


Bekijk de videoPlanning ASM-instructeursopleidingen

 

2020


De ASM Academy is een CRKBO Geregistreerde InstellingAthletic Skills Platform

Krijg als ASM-instructeur exclusief toegang tot het Athletic Skills Platform en leer van alle andere ASM-instructeurs. Raak geïnspireerd en inspireer anderen, stel je programma’s samen en deel deze met jouw sporters. Alles, helemaal zoals je zelf wilt, gewoon gratis!

Lees meer