ASM Academy

Breng ASM in de praktijk

Voor de Leraar LO, trainer/coach, beweegagoog, fysiotherapeut, gezondheid sportconsulent, bewegingsconsulent, buurtsportcoach, combinatiefunctionaris, zweminstructeur en bewegingsdeskundige.

CRKBO Geregistreerde Instelling


 

Planning opleidingen ASM

ASM-instructeur Advanced

September – November 2018
(VOL)

September – November 2018 – Hockey
(VOL)

Januari – Maart 2019
(VOL)

April – Mei 2019
(1 plek vrij)

ASM-instructeur Specialist

Maart – April 2019
(VOL)


 

 

ASM-instructeursopleidingen

Leer hoe je ASM kan toepassen in jouw training, les of behandeling

De ASM-instructeursopleidingen zijn speciaal ontwikkeld om aan de hand van theorie en praktijk, ASM te leren implementeren binnen trainingen, lessen en/of behandelingen. In de opleidingen wordt vanuit een wetenschappelijke en praktische achtergrond geleerd beweegprogramma`s vanuit ASM te ontwerpen, te verantwoorden en uit te voeren. Wij verzorgen de ASM-instructeursopleidingen ook incompany.

Kies de eerstvolgende stap in jouw professionele ontwikkeling:


 

 

 


 

ASM-instructeur | Advanced

(voorheen ASM-instructeur)

De ASM-instructeursopleiding Advanced is het eerste niveau van bekwaamheid in ASM en is complementair op de reeds aanwezige kennis en kunde in sport en bewegen van de kandidaat. Een opleiding vol theorie en praktijk met als doel het ASM kunnen begrijpen en toe te kunnen passen. Na afloop krijg je gratis toegang tot het Athletic Skills Platform. Bekijk de planning van opleidingen voor informatie en aanmelden.

Planning opleidingen

Voor wie

Voor iedereen die in het bezit is van een diploma ALO, PABO met Leergang Vakbekwaamheid Bewegingsonderwijs, Fysiotherapie, Bewegingswetenschappen, Trainerslicentie TC3, CIOS 4, Sport en bewegen 4 of bij aantoonbare ervaring en kwalificatie in de sector voor sport en bewegen.

Onderwerpen

Aanleiding en ontstaan ASM | Visie op talentontwikkeling | Nieuwe inzichten van motorisch leren | Introductie Transfers of Learning | Toepassing ASM adhv ASM-bouwstenen | Plannen en structureren ASM | Biologische leeftijd, groeispurt (APHV) en sensitieve perioden | ASM-beweegbanen en MQ Scan | Athletic Skills Platform | Athletic Skills Track, Skills Garden en Athletic Skills Graphics

Accreditatiepunten

KNVB: 8
CKR Algemeen fysiotherapeut: 47
CKR Sportfysiotherapie: 47
KNZB: 3
KNLTB: 6
Nevobo: 10
KNGU: 4
Nederlandse Basketball Bond (NBB): 10
Nederlands Handbal Verbond (NHV): 3
Atletiekunie: 6
RegisterLeraar.nl: 47
JBN: Erkende bijscholing judocoaches
NTB: 12


 

ASM-instructeur | Specialist

De ASM-instructeursopelding Specialist is het vervolg op de ASM-instructeursopleiding Advanced. De Specialist geeft een extra verdieping op de huidige kennis en ervaring met ASM via de overige 3 van de 5 Transfers of Learning. Daarnaast is de ASM-instructeur Specialist in staat een meerjaren plan ASM te schrijven en daarmee ASM écht bestendig en duurzaam te kunnen integreren in zijn / haar organisatie. Bekijk de planning van opleidingen voor informatie en aanmelden.

Planning opleidingen

Voor wie

Voor iedereen die in het bezit is van het certificaat ASM-instructeur Advanced of de ASM-instructeursopleiding heeft gevolgd tussen 2012-2018.

Onderwerpen

Update nieuwste ontwikkelingen ASM | Verdieping Transfers of Learning | Implementatie ASM | Verdieping planning en structurering ASM | Laatste (wetenschappelijke) inzichten

Accreditatiepunten

In aanvraag


 

ASM-instructeursopleidingen in company

Op maat en op locatie

ASM komt naar je toe! We verzorgen de opleidingen ook op locatie. De inhoud is gelijk aan de open ASM-instructeursopleidingen, met bijbehorende accreditaties, en kan indien gewenst meer worden afgestemd op een specifieke doelgroep. Hiermee is het mogelijk om een gehele organisatie volledig om te scholen en het ASM breed te integreren. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Wij hebben al diverse organisaties geholpen met een andere manier van denken over bewegen:


“NA DE OPLEIDING BEN IK HET LESGEVEN NOG VEEL LEUKER GAAN VINDEN”


 

Workshop ASM

Kom erachter wat het ASM voor jou kan betekenen

Ben je geïnteresseerd in ASM, dan kan je via een workshop ASM meer informatie krijgen over ASM en de wetenschappelijke onderbouwing. De workshop wordt altijd op locatie gegeven en is op maat gemaakt voor de doelgroep/organisatie. De kosten voor een op maat gemaakte workshop ASM zijn €850,-.

Neem contact op


Ben jij de volgende die ASM in de praktijk gaat brengen? 

Athletic Skills Platform

Krijg als ASM-instructeur exclusief toegang tot het Athletic Skills Platform en leer van meer dan 500 andere ASM-instructeurs. Raak geïnspireerd en inspireer anderen, stel je programma’s samen en deel deze met jouw sporters. Alles, helemaal zoals je zelf wilt, gewoon gratis!

Lees meer