Bij de ASM Academy volg je leuke opleidingen vol theorie en praktijk om het ASM toe te passen in jouw trainingen, lessen of behandelingen. Voor de Leraar LO, trainer/coach, beweegagoog, fysiotherapeut, gezondheid sportconsulent, lifestyle coach, bewegingsconsulent, buurtsportcoach, combinatiefunctionaris, vitaliteitscoach, zweminstructeur en bewegingsdeskundige.

De ASM Academy is een CRKBO Geregistreerde instelling

Vind de volgende stap in je professionele ontwikkeling

Instructeursopleidingen

Maak je eigen beweegprogramma's voor de leukste en beste gymlessen, trainingen of revalidatie vanuit het ASM en de Schijf van 10!.

Meer informatie

Beleidsopleiding

Schrijf je eigen projectplan voor een duurzaam en kwalitatief sport- en beweegbeleid vanuit het ASM en bezoek best practices uit heel NL.

Meer informatie

Workshop

Maak kennis met de andere manier van denken over bewegen met een inspirerende lezing en/of praktijkworkshop.

Meer informatie

OldStars

Draag bij aan meer ouderenvriendelijke sportverenigingen met de aangepaste sport- en spelvormen voor ouderen.

Meer informatie

Leer van de besten uit het vak en stel tijdens inspirerende masterclasses en praktijksessies je vragen aan topcoaches, topwetenschappers en topmedici uit binnen- en buitenland. Exclusief voor ASM-instructeurs.

Meer informatie

Wat past het best bij jou?

Instructeursopleiding

Heb je een vooropleiding als trainer/coach, leraar LO, fysiotherapeut of vergelijkbaar en wil je alles leren over de toepassing van het ASM voor jouw doelgroep? In de ASM-instructeursopleidingen leer je zelf op maat gemaakte beweegprogramma’s te schrijven vanuit een praktische en wetenschappelijke verantwoording.

Beleidsopleiding

Ben je beleidsmaker, projectleider, teamleider, technisch manager, vitaliteitsmanager of ondernemer en wil je meer leren over het duurzaam en kwalitatief implementeren van het ASM in sport- en beweegbeleid? Tijdens de beleidsopleiding bezoek je diverse best practices en leer je onder leiding van experts je eigen projectplan schrijven.

Workshop ASM

Wil je kennis maken met het ASM en weten wat het kan betekenen voor jouw doelgroep, gemeente of organisatie? In de workshop ASM krijg je een korte introductie over het ontstaan van het ASM, de achterliggende visie, mogelijke toepassingen en implementatiemogelijkheden voor jouw doelgroep.

OldStars Sport

Geef je OldStars trainingen voor ouderen (55+) of ben je dat van plan en wil je weten hoe je een ouderenvriendelijke sportvereniging wordt? In de OldStars opleidingen krijg je concrete handvatten en leer je veelzijdige beweegprogramma’s te schrijven rondom de aangepaste spelvormen van OldStars Sport.


NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.