INSCHRIJVING OPLEIDINGEN NAJAAR 2021 GEOPEND!

Hoe veelzijdig is jouw training, gymles of revalidatie? Ga het nieuwe seizoen of schooljaar goed onderbouwd en vol inspiratie van start! Volg de ASM-instructeursopleiding en leer alles wat je wilt weten over het Athletic Skills Model en de Schijf van 10! voor een breed motorische ontwikkeling/revalidatie. Je bent van harte welkom bij onze open opleidingen in o.a. Amsterdam, Almere, Enschede en Zeist. We verzorgen de opleidingen ook incompany.

Bij de ASM Academy volg je leuke opleidingen vol theorie en praktijk om het ASM toe te passen in jouw trainingen, lessen of behandelingen. Voor de Leraar LO, trainer/coach, beweegagoog, fysiotherapeut, gezondheid sportconsulent, lifestyle coach, bewegingsconsulent, buurtsportcoach, combinatiefunctionaris, vitaliteitscoach, zweminstructeur en bewegingsdeskundige.

De ASM Academy is een CRKBO Geregistreerde instelling

Dé opleiding van het ASM met alle in's en out's voor de echte professional

ASM-instructeursopleidingen


Leer aan de hand van wetenschap, theorie en praktijk, het ASM structureel te implementeren binnen trainingen, lessen en behandelingen. In de instructeursopleidingen wordt vanuit de nieuwste wetenschappelijke en praktische inzichten geleerd zelfstandig beweegprogramma`s vanuit het ASM te ontwerpen, te verantwoorden en uit te voeren.

De ASM-instructeursopleiding bestaat uit drie niveau’s, met erkende certificering en vormt de basis van een gefundeerde toepassing van het ASM. Het is voor iedereen met een onderwijsbevoegdheid, een diploma fysiotherapie of een diploma trainer/coach in een tak van sport. Deze opleidingen zijn complementair op reeds aanwezige kennis en kunde van de professional.

in samenwerking met

Een kennismaking voor inspiratie en draagvlak

Workshop ASM

Ben je geïnteresseerd in het ASM en wil je onderzoeken wat de andere manier van denken over bewegen van het ASM kan betekenen voor jouw organisatie? Via een workshop ASM kan je meer informatie krijgen over het Athletic Skills Model en de wetenschappelijke onderbouwing ervan. De workshop wordt altijd op locatie gegeven en is op maat gemaakt voor de doelgroep/organisatie. De kosten voor een op maat gemaakte workshop ASM zijn €850,- (commercieel tarief €1250,-).

De workshop ASM is onderdeel van de NOC*NSF Servicelijst voor het Nationaal Sportakkoord

2ptn.
5ptn.
2ptn.(Niv.3)
1ptn.
4ptn.(Niv.3)
6ptn.(Niv.4)
3ptn.
3ptn.
2ptn.
2ptn.
1ptn.
1ptn.
Erkend
3ptn.
Aangevraagd
Aangevraagd
Aangevraagd
Erkend
2ptn.
5ptn.
2ptn.(Niv.3)
4ptn.(Niv.3)
6ptn.(Niv.4)
1ptn.
3ptn.
3ptn.
2ptn.
1ptn.
1ptn.
2ptn.
3ptn.
Erkend
Aangevraagd
Aangevraagd
Aangevraagd
Erkend

Een positieve bijdrage van het verenigingsleven aan de levenskwaliteit van ouderen

OldStars opleidingen

Met OldStars ontwikkelt het Nationaal Ouderenfonds de ouderenvriendelijke sportomgeving in Nederland via nieuwe aangepaste spelvormen voor 55-plussers bij de verenigingen. Met OldStars walking football, OldStars walking hockey, OldStars tennis, OldStars tafeltennis, OldStars walking handball, OldStars walking rugby, OldStars walking korfball en OldStars walking basketball.

Het uitgangspunt van OldStars is de positieve bijdrage van het verenigingsleven aan de levenskwaliteit van ouderen. De spelvarianten geven senioren de mogelijkheid om op hun eigen niveau mee te blijven doen in en rondom de sportvereniging. Op deze manier ervaren zij de voordelen van een leven lang sport, een belangrijke doelstelling van het Nationaal Ouderenfonds en partner Menzis. Alle door het Nationaal Ouderenfonds aangepaste bewegingsvormen worden door OldStars’ beweegstrateeg René Wormhoudt bij verenigingen, spelbegeleiders en spelers geïntroduceerd met het Athletic Skills Model (ASM). Dit model dient als basis voor alle aangepaste spelvormen van OldStars.

Partners OldStars Sport

Wat past het best bij jou?

Workshop ASM

Wil je kennis maken met het ASM en weten wat het kan betekenen voor jouw doelgroep, gemeente of organisatie? In de workshop ASM krijg je een korte introductie over het ontstaan van het ASM, de achterliggende visie, mogelijke toepassingen en implementatiemogelijkheden voor jouw doelgroep.

ASM-instructeursopleiding

Heb je een vooropleiding als trainer/coach, leraar LO, fysiotherapeut of vergelijkbaar en wil je alles leren over de toepassing van het ASM voor jouw doelgroep? In de ASM-instructeursopleidingen leer je zelf op maat gemaakte beweegprogramma’s te schrijven vanuit een praktische en wetenschappelijke verantwoording.

OldStars Sport

Geef je OldStars trainingen voor ouderen (55+) of ben je dat van plan en wil je weten hoe je een ouderenvriendelijke sportvereniging wordt? In de OldStars opleidingen krijg je concrete handvatten en leer je veelzijdige beweegprogramma’s te schrijven rondom de aangepaste spelvormen van OldStars Sport.


NIEUWSBRIEF

Gratis elke maand het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen, interessante artikelen en opvallende berichten rondom het Athletic Skills Model op een rij in je mailbox.